ESTRENA “LA VISITA DE L’EMPERADOR” del 25 al 28 d´abril

La visita de l'emperador

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ESTRENA “LA VISITA DE L’EMPERADOR”

La Visita de l’Emperador”, un projecte teatral que neix a Sant Boi amb esperit de difusió històrico/lúdica i amb les Termes romanes de la vila com escenari principal.

 

Ja està en marxa i en l’última fase d’assajos aquest espectacle teatral que neix a partir d’una iniciativa dels responsables de cultura de l’Ajuntament de Sant Boi i que té a una dotzena de joves actors i actrius santboians com a protagonistes.

image.png
Tots ells van estar seleccionats a partir d’un càsting fet entre els intèrprets vinculats a la vila. A partir d’un text del dramaturg i actor Miquel Murga i sota la direcció Roger Cantos, tots dos també santboians, aquesta comèdia juga a cavall entre la realitat i la ficció amb un esperit clarament …
image.png

Les entrades pels quatre dies de funcions ja es poden comprar a través del portal www.ticketea.com, a un preu popular i simbòlic de 3 €.

L’argument: L’Emperador ha anunciat una visita a les termes de Cal Boius, però els veïns Cornèlius, de l’altra banda del riu, volen guanyar els favors i la visita de l’Emperador, construint unes termes millors que les dels Boius.

Un grups d’esclaus, capitanejats pel Germanus i la Primitiva es disposen a iniciar un tràfic d’informació amb l’objectiu de guanyar la batalla. Com acabarà aquesta història? I l’amor, quin paper hi jugarà en tot plegat?

 

Direcció: Roger Cantos

Dramatúrgia: Miquel Murga

Assessorament històric: Maria Lledó Barreda

 

Producció: Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

Dies i horaris:

Dijous 25 d’abril, a les 21,00

Divendres 26 d’abril, a les 21,00 i 22,30

Dissabte 27 d’abril, a les 21,00 i 22,30

Diumenge 28 d’abril, a les 12,00 i 20,30