Expohogar Primavera Del 26/01/2019 al 29/01/2019.

46057194_1924868284232933_4851718679605280768_n

Entre el 26 i el 29 de gener de 2019 tindrà lloc al palau 1 del recinte de Montjuïc la 61ena edició d’Expohogar, el saló organitzat per Fira de Barcelona dirigit a professionals dedicat als articles de regal, decoració, bijuteria, complements de moda, souvenir, papereria i artesania. Unes 130 firmes presentaran les tendències de la temporada primavera-estiu 2019 dels diversos àmbits de l’oferta que estarà complementada per diferents activitats com demostracions, tallers, xerrades i comptarà amb un nou servei d’assessorament personal dels experts en màrqueting digital i e-commerce.
A prop de 130 marques mostraran a Expohogar Primavera 2019 les últimes novetats en regal, decoració de la llar, bijuteria i complements de moda, artesania, papereria, tèxtil i llar, marroquineria i viatge, taula i cuina, decoració floral, terrassa i jardí, il·luminació, cura personal, puericultura i souvenir. A més de les propostes comercials, Expohogar habilitarà el SEE Special Expert Event, amb l’objectiu de proporcionar un espai dedicat als visitants del saló, majoritàriament comerciants del petit i mitjà comerç, majoristes i distribuïdors, en què trobaran formació, noves idees i inspiració per millorar el seu negoci i augmentar les vendes.
Les xerrades, a les que seguiran debats, se centraran en temes relacionats amb el canal retail, sistemes de venda, ús de les xarxes socials, visual merchandising i aparadorisme, comerç electrònic o disseny, entre d’altres. A més, com a novetat aquest any el saló habilitarà en el marc de la SEE un espai reservat a trobades B2B gratuïtes entre els ponents i els professionals que desitgin rebre assessorament, suggeriments o una simple orientació sobre temes específics de forma totalment personalitzada.
En aquest sentit, el director d’Expohogar Josep Alcaraz afirma que «aquest nou espai respon a la voluntat del saló de ser una selecta exposició comercial amb les millors novetats del sector i alhora un fòrum de debat i de divulgació del ‘expertise’ que envolta el món del petit i mitjà comerç. L’objectiu és proporcionar als professionals els millors productes i, a més, noves estratègies comercials, fàcilment aplicables als seus negocis. Estem segurs que les sessions B2B permetran una major proximitat entre els nostres especialistes i els que vulguin consultar-los sobre temes concrets, de forma directa i personal», conclou.
Les xerrades, els debats i les trobades personalitzades aniran a càrrec d’experts d’empreses especialitzades en màrqueting i comunicació online i offline com Creativialab o Elogia i en visual merchandising, aparadorisme i disseny.
El SEE acollirà així mateix demostracions d’art floral realitzades pels professors de la les escoles Rosa Valls Formació i de l’Escola d’Art Floral de Catalunya. D’altra banda, les exhibicions d’empaquetat de regal seran dutes a terme per l’artista Origlam, experta en tècniques japoneses d’embolcall i en l’art de doblegar el paper.
Expohogar, de periodicitat bianual i de caràcter professional, preveu rebre la visita de prop de 9.000 professionals procedents de Catalunya, Aragó, Andorra, València, Balears, País Basc i sud de França.