Concert “Som Moncho” 14/01/2019 L’Auditori de Barcelona

ENTRADES EXAHURIDES

moncho.1 (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

Els amics de Moncho l’acomiaden en un concert homenatge a l’Auditori: Joan Manuel Serrat, Estrella Morente, Pau Donés, Miguel Poveda, Antonio Carmona, Dyango, Sabor de Gràcia, Diego el Cigala i Lolita . Un cartell de luxe per gaudir de la cançó i els boleros que ha popularitzat Moncho durant els seus 50 anys de carrera.

INTÈRPRETS I ARTISTES CONVIDATS

Joan Manuel Serrat, Estrella Morente, Antonio Carmona, Pau Donés, Miguel Poveda, Dyango, Sabor de Gràcia, Diego el Cigala, i Lolita s’acomieden de Moncho en aquest concert d’homenatge al «El Rei del Bolero».

Parlar de Moncho és parlar de bolero i de cançons d’amor i desamor que formen part de la memòria sentimental del nostre país. Aquest gènere li va donar una popularitat pròpia dels grans de la música i l’han convertit en un dels principals exponents al món, fins el punt que Lucho Gatica va qualificar-lo com “El Rei del bolero”.

L’espectacle serà un merescut homenatge a una de les figures cabdals de la música del nostre país, des de la reivindicació de la diversitat que representa Moncho i un reconeixement dels seus amics a la seva gran aportació a la música.