EXPOSICIÓ ‘20 ANYS DE BARNASANTS’ del 17 al 28 de febrer

EXPOSICIÓ ‘20 ANYS DE BARNASANTS’

logo-b_-20a_400_01

 

 

 

Del 17 de febrer al 28 de febrer

20 anys de BarnaSants

Cotxeres de Sants

La mostra 20 anys de BarnaSants es podrà veure a partir de dimarts 17 i fins al dissabte 28 de febrer

L’exposició està formada per 22 fotografies que il·lustren l’essència del BarnaSants a través de concerts, camerinos i lliuraments de premis

Les fotografies formaran part d’un llibre sobre la història del BarnaSants, que es publicarà aquest 2015 per commemorar les dues dècades del certamen

El BarnaSants celebra 20 anys d’història i d’històries. Dimarts, 17 de febrer a les 19h s’inaugurarà una mostra fotogràfica a les Cotxeres de Sants –indret on va néixer el festival- que porta per títol 20 anys de BarnaSants i recorda alguns dels artistes que han deixat la seva petja en algun dels innombrables concerts celebrats al llarg d’aquest llarg periple.

A través de les fotografies de Juan Miguel Morales i textos de Josep Maria Hernández Ripoll, la mostra commemorarà el festival i diversos cantants de noms imprescindibles de la cançó d’autor del nostre temps. L’exposició mostra moments dalt de l’escenari o entre bambolines de Pablo Guerrero, Lluís Llach, Maria del Mar Bonet, Amancio Prada, Jose Antonio Labordeta, Joaquín Carbonell, Luis Eduardo Aute, Raimon, Luis Pastor, Quntín Cabrera, o Pi de la Serra entre altres. Ells són alguns dels cantautors que han deixat en la retina i timpà del públic moments inoblidables en el marc d’aquest festival, tan necessari avui com en el moment que va néixer. Fotografies i textos formaran part d’un llibre que commemora els 20 anys de BarnaSants que veurà la llum al llarg d’aquest any.

A més a més, des del dia 3 de febrer es pot veure una altra exposició relacionada amb el festival: una mostra que reuneix gran part dels cartells del BarnaSants. Estarà oberta al públic fins al dia 22 de febrer i té lloc al Casinet d’Hostafrancs. Els cartells del BarnaSants sempre han contingut eslògans reivindicatius i contundents, i per sort o per desgràcia, encara segueixen sent d’actualitat.

Amb fotografies de Juan Miguel Morales i textos de Josep Maria Hernández Ripoll

Inauguració: dimarts 17 de febrer a les 19h