FES PEDRALBES 2020 – ESPAI VILLAGE / ESCENARI SEAT MÓ

ESPAI VILLAGE / ESCENARI SEAT MÓ
FES PEDRALBES 2020
 
El Festival Jardins Pedralbes, un referent cultural per a la ciutat de Barcelona, es reinventa amb el FES PEDRALBES per tal d’oferir optimisme, il·lusió i alegria a tots els barcelonins i barcelonines amb una oferta musical i gastronòmica de prestigi.

El Village serà el punt de trobada de la gastronomia amb les millors propostes musicals de l’escena local que ens faran viure una nit màgica d’estiu. Situat en el centre dels Jardins de Pedralbes, el Village obre les seves portes a les 20:00h i constarà d’un escenari amb música en directe d’artistes emergents a l’escenari SEAT MÓ i una zona de restauració amb una proposta gastronòmica informal, fresca i estival amb propostes com Amélie, Flash Flash, Il Giardinetto, Mr. Kao, Cruixent, Pizza Del Born, Muns, Sauleda i Krisalia

A més, al Village et proposem diferents activitats que faran que cada dia de festival sigui una experiència inoblidable.
 El preu d’accès a aquest espai serà de 5€ (no inclou accés a l’Auditori).
 Us convidem a viure-ho tots junts aquest estiu!

FES PEDRALBES, més teu que mai.
ESPACIO VILLAGE / ESCENARIO SEAT MÓ
FES PEDRALBES 2020

El Festival Jardines Pedralbes, un referente cultural para la ciudad de Barcelona, se reinventa con el FES PEDRALBES para ofrecer optimismo, ilusión y alegría a todos los barceloneses y barcelonesas con una oferta musical y gastronómica de prestigio.El Village será el punto de encuentro de la gastronomía con las mejores propuestas musicales de la escena local que nos harán vivir una noche mágica de verano. Situado en el centro de los Jardines de Pedralbes, el Village abre sus puertas a las 20:00h y constará de un escenario con música en directo de artistas emergentes y una zona de restauración con una propuesta gastronómica informal, fresca y estival con propuestas como Amélie, Flash Flash, Il Giardinetto, Mr. Kao, Cruixent, Pizza Del Born, Muns, Sauleda y Krisalia.Además, en el Village te proponemos distintas actividades que harán que cada día de festival sea una experiencia inolvidable.

El precio de acceso al espacio será de 5€ (no incluye acceso al Auditorio)
Os invitamos a vivir juntos este verano.

FES PEDRALBES, más tuyo que nunca.