ActualidadTeatro

Golfus de Roma prorroga les seves funcionsL’espectacle continuarà al Teatre Condal fins el diumenge 8 de gener
Per demanda popular, Golfus de Roma prorroga les seves funcions durant tot el desembre i acabarà la seva aventura al Teatre Condal el diumenge 8 de gener de 2023
L’espectacle és en boca de tothom i continua seduint al públic amb el seu homenatge al circ i a la música de Sondheim. 26 artistes, comèdia, música, acrobàcies, amor i intriga en una producció que ha conquistat el cor de milers d’espectadors. Amb un repartiment estel·lar, Golfus de Roma creix en adeptes dia a dia, convertint el Paral·lel en una festa que no s’acaba.

Aquests nadals, Golfus de Roma es converteix en el millor i més original dels regals.  
La crítica ha dit…
És un espectacle de primera fila que hauria de tenir una llarga temporada al Paral·lel”. – Andreu Sotorra
Una interpretació brillant, sorprenent”. – Carles Armengol, Teatre Barcelona 
L’acció dramàtica discorre trepidant durant dos actes”. – Pablo-Ignacio de Dalmases, Catalunyapress 
L’escenari no queda en cap moment orfe d’excel·lència.». – Juan Carlos Olivares, la Vanguardia 

Fins el 8 de Gener al Teatre Condal! 
Imporrogable!! 


MÉS INFORMACIÓ
Sinopsi 
Golfus de Roma és, sens dubte, la comèdia musical més divertida de tots el temps. Basada molt lliurement en les comèdies de Plauto, els seus autors creen el vehicle perfecte perquè totes les escenes més esbojarrades i les situacions més desbaratades es barregin amb grans cançons i números musicals.
Guardonada amb sis Premis Tony, incloent-hi el de Millor Musical, aquesta comèdia d’embolics és un dels grans títols del gènere. L’autor de la música d’aquesta farsa esbojarrada és l’aclamat compositor Stephen Sondheim.
 
Pseudolus, un esclau irreverent, intenta aconseguir la llibertat ajudant a Eros, el fill del seu amo, a guanyar-se l’amor de Phília. Però hi ha un problema… o dos: Phília pertany a M. Lycus que l’ha venuda al general Miles Gloriosus. I ningú està disposat a renunciar a ella.