Guillem Albà & La Marabunta (del 8 al 10 de juliol) Teatre Condal

 

Guillem Albà & La Marabunta

del 8 al 10 de juliol de 2016

 405x579

 

 

Idea original, Guió, i Composició musical:
GUILLEM ALBÀ & THE ALL IN ORCHESTRA.
Direcció artística: Guillem Albà.
Direcció musical: Iñaki Marquiegui.
Intèrprets: Guillem Albà, Guillermo Carrizo, Iñaki Marquiegui, Martí Soler, Albert Comaleras, Àlvar Monfort i Edgar Gómez.
Sinopsi

 

MARABUNTA” és bogeria. És descontrol amb classe. No voler despentinar-se, i acabar perdent els pantalons. Però amb un somriure a la cara.

MARABUNTA” és l’exitós treball de GUILLEM ALBÀ & LA MARABUNTA. Un show de clown, enèrgic i energètic, catapultat per la millor música en directe.

Sketch a tempo matemàtic. A l’escenari els artistes lluiten perquè res no s’entengui. Cançons pròpies. Gags absurds. Cabaret. Res no té sentit i tot és possible. Cap ordre establert. És el caos del pallasso. Improvisació: sortir i jugar. Divertir-se passi el que passi, i qui sap què passarà avui. I demà. I demà passat. Això és la selva. Voleu riure? Hi sou convidats.

Dalt l’escenari la bogeria experta d’un jove clown a punt d’explotar. GUILLEM ALBÀ. Mira’l. És ell. Ja és aquí. El nostre frontman té classe i zero dignitat. No la vol per res, i la regala a qui la vulgui. Serà millor que no us cordeu els cinturons. Ell és boig i capaç de tot. Posats a fer, relaxeu-vos i deixeu-vos portar. Us assegurem que no prendreu mal.

Més enrere, sis siluetes retallades. Tocant-la amb seguretat i repartint bon joc al mig del camp. THE ALL IN ORCHESTRA. Dits ràpids. Sang calenta. Capaços de domesticar qualsevol estil musical que se’ls posi per davant. Sumen background i multipliquen el joc. Són talent madurat i know-how. Són alçada, pes i planta. I mai guarden un as a la màniga. All in. Passeu. Què voleu prendre? Feu-vos un lloc i oblideu-vos de tot. Una nova troupe arriba a les vostres retines. Desconnecteu els mòbils i els cervells. Ells són antídot, pólvora i vitamina C. Joc sense conservants: en directe i a la vena. Són “MARABUNTA”. L’espectacle total.

Durada aproximada: 1 hora i 30 minuts.