IBStage Galas de Danza (27 i 28 d´agost) Al Gran Teatre del Liceu

IBStage Galas de Danza

27 d’agost de 2016, a les 20h
28 d’agost de 2016, a les 17:30h

Al Gran Teatre del Liceu

liceu

 

 

 

 

 

 

 

 

FITXA ARTÍSTICA

PROGRAMA 27 AGOST 2016

PROGRAMA 28 AGOST 2016

Un espectacle únic, amb primeres figures de les més prestigioses companyies i un cos de ball format per més de 100 ballarins.

IBSTAGE torna un any més a Barcelona amb dues gales inoblidables i plenes d’emoció, on l’espectador tindrà la oportunitat de gaudir d’un espectacle únic, amb uns dels millors ballarins de les més prestigioses companyies del món.

Tot això de la mà dels seus directors artístics Xiomara Reyes (Primera Ballarina de l“American Ballet Theater”) i Elías García (Ballarí dels “Ballets du Monte Carlo”).

Les Gales Ibstage són un esdeveniment on la dansa clàssica assoleix el seu punt més àlgid amb un programa d’alta qualitat que atrau al gran públic, des del familiar fins el més entès en aquesta disciplina.

Primeres Estrelles de la dansa de grans companyies com Mariinsky, American Ballet, Royal Ballet, Opera de Berlin, San Francisco Ballet, English National Ballet, ens visiten una vegada més gràcies a un equip promotor liderat per Leo Sorribes que treballa incansable perquè els millors ballarins del moment trepitgin l’escenari del Gran Teatre del Liceu.

Amb un cos de ball format per més de 100 joves talents seleccionats per participar en aquestes gales, provinents dels millors centres de formació d’arreu del món.

Ells seran també els nostres protagonistes al costat dels seu ídols i interpretant un dels clàssics més emblemàtics: PAQUITA, una obra ambientada a l’Espanya de finals del s. XIX durant la invasió napoleònica (Coreografia d’Elías García, Xiomara Reyes i Rinat Imaev sobre la versió de Marius Petipa).

A més a més les gales inclouran coreografies del repertori clàssic com: La mort del Cigne, Pas de deux del Cigne Negre, Don Quixot, Giselle, Diana i Acteone, Tchaikovsky Pas de Deux, etc., així com coreografies del repertori contemporani i neoclàssic de reconeguts coreògrafs com Hans Van Manen, Goyo Montero i David Dawson.

Una cita obligada que ningú es pot perdre, perquè l’Espectacle, Entusiasme i les Emocions més intenses estan garantides, gràcies a la concentració del millor ballet que actualment es produeix a escala mundial.

Preus des de 25€ fins a 95€ (Descompte de llançament del 10% fins al 10/06/2016)

Descomptes Especials: Subscriptors La Vanguardia, Amics del Liceu, Abonats Centre Cultural de Terrassa, Escoles de Dansa, Amics de Ibstage. Per més informació sobre els Descomptes Especials per a les Escoles de Dansa contacteu amb info@ibstage.com