Inaudit 2019, este sábado en Poblenou, gratuito y al aire libre

Inaudit Kids i Dj Grounchoo,
les grans novetats del festival Inaudit 201
9
Dj Grouchoo by Francesca Frigeri
La quarta edició de Inaudit, el festival de música gratuït, urbà, a l’aire lliure i per a tots els públics de Barcelona, tornarà a omplir de vida els carrers de Poblenou el proper dissabte 8 de juny.

Amb més de 30 concerts durant més de 12 hores, Inaudit 2019 omplirà de música els carrers de Poblenou dissabte 8 de juny en els seus dos vessants habituals: Inaudit In i Inaudit Out. De les 9.00 del matí a les 24.00 hores, els seus locals, places i carrers es convertiran en una festa per als qui viuen i treballen al barri, però també per a la resta de veïns de la ciutat de Barcelona.

Inaudit In acollirà els concerts programats pels propis comerciants del barri, els qui a més oferiran moltes altres activitats fora i dins dels seus locals des de l’obertura de portes. Aquest any, a més, inclouen una sèrie d’activitats de 10.00 a 18.00 hrs per tal que els petits de la casa gaudeixin de la jornada festiva al InaudIt Kids. Dansa africana a L’Atelier, vermut familiar i musical al Pati dels Tresors, musica al restaurant Nabibi, improvisació musical a Vernita Studio i un espectacle familiar a càrrec del jove guitarrista Max Tamayo a La Petita, posen l’accent infantil a una proposta feta per a tothom.

Dins la programació del Inaudit Out hi haurà quatre espais a l’aire lliure arreu del barri on, des de les 18.30 i fins a les 22.00 hores, quatre bandes de gran diversitat musical portaran música i ball a cadascun dels racons de Poblenou. El funk i els ritmes afro al més pur estil anys 70 arribaran de la mà de Bcn Afrobeats; La Big Pocket Orchestraposarà la nota folk-jazz; Le Pink Tzigane vindrà amb el seu jazz manouche i laOrquestra Basarab ens portarà per altres variants musicals amb el seu so balcànic. Els Fadunito acompanyaran als músics durant la programació Out del festival fent còmplices als més petits de la casa. Les quatre bandes oferiran un concert en cadascun dels espais situats a peu de carrer a la plaça de la Biblioteca Manuel Arranz, el carrer Joncar (entre la Rambla de Poblenou i el carrer Marià Aguiló), la Ludoteca (a la Rambla de Poblenou) i la plaça de Can Felipa, on els ballarins de Swing Maniacs Poblenou ens convidaran a seguir el ritme.

Enguany, la festa no s’atura quan ho facin les bandes itinerants del Inaudit Out, sinó que Dj Grounchoo amb la seva Balkan Party! tripularà la nau del so fins a la mitja nit. Tot sense moure’s de la plaça de Can Felipa. 

Organitzat per l’Eix Comercial de Poblenou, l’associació de comerciants fa servir la cultura per a impulsar la vida al carrer i el comerç de proximitat. Al jazz, pop, rock, rumba o swing, els comerciants afegeixen preus especials, ofertes, packs o regals. Un desplegament de mitjans amb un objectiu comú: recuperar la vida als carrers dels nostres pobles, barris i ciutats.

INAUDIT 2019
INAUDIT 2019
Press Kit
Programa i mapa d’activitats

Inaudit In
9:00 – 22:00 h
l’Eix Comercial de Poblenou

Inaudit Kids
10:00 – 20:00 h
Activitats pel més petits a diversos espais del barri

Inaudit Out
18:30 – 22:00 h
Carrers i places de Poblenou
Bcn Afrobeats
Big Pocket Orchestra
Le Pink Tzigane
Orquestra Basarab

22:00 -24:00 h
Plaça de Can Felipa
Dj Grounchoo –  Balkan Party! Barcelona

Organitza
Colaboren