IV Festa Africana, el 30 de novembre

festaafricana

La Casa Orlandai, conjuntament amb les ONG’s Cat-sya i Aigua per al Sahel, celebren una nova edició del tradicional esdeveniment

La Casa Orlandai i les ONG’s Cat-sya i Aigua per al Sahel celebren una nova edició de la Festa Africana el proper dissabte 30/11. Durant tot el dia el centre cívic acollirà diverses activitats dins d’aquesta celebració, que vol ser un acte significatiu de transmissió de diferents cultures, i promoure la solidaritat.

A les 12.30 h, començar la programació, amb una ballaruga africana adreçada als més petits de la casa, a càrrec de Rah-mon Roma. A les 13 h, es durà a terme un taller de pentinats i begudes africanes.

A les 14 h, hi haurà un dinar temàtic amb diversos àpats africans. El tiquet té un preu de 8 € (si es compra amb antel·lació) o 10 € (si es compra el mateix dia).

En acabar el dinar, a les 17 h, hi haurà dues opcions. A la sala J.V.Foix, s’hi durà a terme un espectacle de danses africanes, a càrrec d’IPI Cooperació. Al Cafè Orlandai, al mateix temps, hi haurà un concert de músiques tradicionals del continent.

La Festa Africana clourà a les 19.30 h amb un cinefòrum al voltant de la pel·lícula Ouaga Saga (Dani Kouyaté, 2004), una de les pel·lícules emblemàtiques de la filmografia contemporània de Burkina Faso.

30/11/2013

Centre Cívic Casa Orlandai

C Jaume Piquet, 23

dissabte a les 12:00 h
Entrada Gratuïta
Matinal infantil
a les 13:00 h Taller pentinats i begudes
a les 14:00 h
Entrada general de: 8 e
Cal reservar tiquet
Dinar africà
de 17:00 h a 18:30 h
Entrada Gratuïta
Taller danses
a les 19:00 h Cinefòrum

Observacions

Casa Orlandai conjuntament amb les ONG’s Cat-sya i Aigua pel Sahel recuperen la tradicional Festa Africana com a acte significatiu de transmissió de diferents cultures i de promoció de solidaritat.

A les 12:00 h: Matinal infantil: Ballaruques africanes amb Rah-mon Roma.

A les 13:00 h: Taller de pentinats africans i de begudes de Burkina Fasso.

A les 14:00 h: Dinar africà.

De 17 a 18:30 h: Taller de danses africanes amb música en directe.

A les 19:00 h: Cinefòrum.