Jamboree incorpora els concerts en streaming


§  Arrenca Jamboree Live Streaming: els millors concerts en directe, des del confort de casa

§  Es podrà veure la primera sessió (20h) del concert més destacat de cada setmana per només 5 €

§ El nou servei de concerts en transmissió digital arrenca amb les actuacions de Clarence Bekker, Diego Amador, Robert Castelli amb Dani Pérez i Ignasi Terraza & Josep Traver & Horacio Fumero

El Jamboree no para! Per aquesta segona part del mes juliol, incorpora un nou servei que augmenta la seva oferta, adaptant-se als temps que corren. Arriba Jamboree Live Streaming!

Aquest nou servei permetrà gaudir de la primera sessió del concert destacat de cada setmana des de casa, per un preu més que assequible de només 5€. Una petita inversió per traslladar-nos en la mesura del possible a la cava del jazz, des de la comoditat del nostre sofà. 

La programació de Jamboree Live Streaming arrencarà doncs amb els concerts de Clarence Bekker (16 de juliol), Diego Amador (18), Robert Castelli (24) i Ignasi Terraza (29).

Trobeu més informació específica dels concerts en streaming a: https://www.jamboreejazz-streaming.com

I, streaming a banda, la programació de la música en directe al Jamboree continua:

Clarence Bekker Band 

dijous 16, 23 i 30 de juliol

concert per Jamboree Live Streaming: dijous 16 de juliol

20h i 22h

Soul/Funk

Preu: 15€

L’explosiu cantant holandès i la seva potent banda tornen a l’escenari del Jamboree amb tota la bona energia que caracteritza els seus shows. Clarence Bekker, té un do, el de tocar l’ànima de qui l’escolta. Amb la seva veu profunda, vibrant i un esperit carregat d’energia, captiva transversalment de cap a peus qualsevol audiència. Ningú pot mantenir-se impassible davant el seu magnetisme. La força dels grans mestres del soul, funk i pop com James Brown, Prince, Whitney Houston, Michael Jackson o Tina Turner estan concentrats en la seva figura. 

Clarence Bekker veu, Francisco Guisado “Rubio” guitarra, Arecio Smith teclats, Charlie Cuevas baix, 

Carlos López batería

En aquests tres enllaços trobeu unes mostres en vídeo:

Diego Amador

del 14 al 18 de juliol (excepte dijous 16)

concert per Jamboree Live Streaming: dissabte 18 de juliol

20h i 22h

Flamenco Jazz

Preu: 25€

Flamenc i jazz són els territoris sonors pels quals es mou aquest pianista i cantaor. En els seus concerts al Grec Festival de Barcelona, referma la seva potent connexió amb els sons d’Amèrica Llatina. Vivir, un treball en el qual aportava la seva veu flamenca a un repertori de temes de la tradició sud-americana especialment coneguts. En els seus concerts del Grec, torna a repassar les músiques d’arrel llatinoamericana reinterpretant temes com “Troilo y Salgán” i el conegut “Naranjo en flor”, sempre deixant una petjada personal.

Diego Amador piano i veu, Rafa Díaz baix elèctric, Manuel Reina bateria.

En aquests enllaç trobeu una mostra de les seves actuacions. 

Robert Castelli-New York Nights Feat. Dani Perez

divendres 24 de juliol 

concert per Jamboree Live Streaming 

20h i 22h

Jazz

Preu: 15€

El magnífic baterista Robert Castelli, un músic de Nova York resident a Barcelona, presenta un currículum impressionant com a músic de sessió i líder de les seves pròpies bandes. Músic professional des dels 14 anys, Castelli ha treballat amb un munt de bandes de jazz, funk, pop, rock, música llatina i músiques del món, amb el que ha fet concerts per a EEUU i Europa. Ara, ens visita de nou amb el guitarrista Dani Pérez. 

Dani Pérez guitarra, Gilles Estoppey teclats, Emilio Martin contrabaix, Robert Castelli bateria.

En aquests enllaç trobeu una mostra en àudio de les seves actuacions.

Ignasi Terraza & Josep Traver & Horacio Fumero

divendres 29 de juliol 

Concert per Jamboree Live Streaming 

20h i 22h

Jazz

Preu: 15€

Ignasi Terraza , Josep Traver i Horacio Fumero són una formació singular on els tres instruments son acompanyants i solistes alhora, alternant-se els rols en un joc ple de complicitats. El seu repertori inclou estàndards de jazz coneguts i temes propis que faran servir per destapar la seva creativitat i per a dur-nos a descobrir nous paisatges sonors. Un concert de jazz que segur satisfarà tant al públic més exigent com a aquelles persones que s’apropin a aquesta música per primer cop.

Ignasi Terraza piano, Josep Traver guitarra, Horacio Fumero contrabaix.

Trobeu més info a:  

https://jamboreejazz.com/agenda/