Joan Pera aixeca el teló de la Temporada de Tardor a L’Auditori de Cornellà aquest diumenge, 25 de setembre

Joan Pera aixeca el teló de la Temporada de Tardor a L’Auditori de Cornellà aquest diumenge
Master Xof dóna llum verda a una programació estable cultural, variada i de primer nivell

Amb el restaurant ple a vessar, Joan Pera, amo i cap de cuina de La Perdiueta Eixerida, acaba de saber que la seva família vol tancar i vendre el restaurant amb l’excusa d’una jubilació que mai no ha volgut. Emprenyat i decebut es tanca a la cuina i decideix, sense ajuda de ningú, preparar un particular i divertit menú degustació per demostrar que encara està en forma. Darrere els fogons, amb simpatia, entre rialles i complicitats, el nostre Master Xof prepararà un menú d’aquells que agraden a tothom… Però aquesta nit, i per sorpresa, hi haurà dos misteriosos comensals que el trauran de polleguera. S’haurà de retirar o continuarà sent el cuiner de les rialles de tota la vida? Amb aquesta sinopsis Joan Pera aixecarà el teló de L’Auditori en l’estrena de la nova Temporada de Tardor 2022, una comèdia culinària per a gurmets de l’humor.

La nova programació cultural, variada i de primer nivell ja està en marxa. Tindrem més teatre de primer nivell. Rosa Andreu i Mercè Comes ens faran riure amb Vida de peix… sense espines el 2 d’octubre. El 9 d’octubre ens visitarà José Sacristán, protagonista de Señora de rojo sobre fondo grisBlanca Portillo trepitjarà el nostre escenari el proper 18 de novembre amb Silencio i l’11 de desembre serà el torn del Grup de Teatre d’Amics de les Arts amb la seva obra Les Arrels.

Entre els espectacles adreçats a tota la família comptarem el 16 d’octubre amb Gran Reserva de Rhum&Cia en el marc d ́una nova edició del Festival Internacional de Pallassos Memorial Charlie Rivel, una gran festa inacabable, esbojarrada i amb un ritme frenètic. El 6 de novembre ens torna a visitar El Pot Petit amb el seu espectacle Vull cantar i vull ballar. Els musicals també són ideals per a tot tipus de públic. El 25 de novembre ens espera el musical Barabana amb el   segell de SDS Company. I el 18 de desembre donarem la benvinguda a les festes nadalenques amb el concert de Nadal Valsos i Danses a càrrec de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat.

Tant el concert Valsos i Danses com el musical Barabana tot i ser espectacles familiars en formen part de la programació musical a què se sumen l’esperada actuació de Coti en acústic l’1 d’octubre amb la gira Cercanías y confidencias,
El 21 d’octubre serà el torn d’un altre dels espectacles inclosos al Cicle Emergents: Ensamble de Saxofones protagonitzat per alumnes de l’aula de saxofons del Centre Superior de Música Liceu. 

El 22 d’octubre ens visitarà Manel Fuentes per encarnar el seu estimat Bruce Springsteen a Mi vida con Bruce. Ja al novembre rebrem dues dones amb un merescut espai en el panorama musical més actual. D’una banda,Nena Daconte en concert el dia 12, i de l’altra, ens espera l’actuació d’Ana Guerra el dia 26 de novembre amb la gira Susurrándote lo que nunca te dije.