La Banda, OBC i Museu a La Mercè

La Banda Municipal, l’OBC i el Museu de la Música se sumen a les festes de la Mercè 2020Les localitats s’hauran de reservar a través del portal web de La Mercè
Les Festes de la Mercè tornen per convertir-se en un gran aparador de la música i el talent local i, com no podia ser d’una altra manera, l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i la Banda Municipal de Barcelona, no faltaran a la seva tradicional cita amb la ciutat.  

Un any més, les dues formacions pujaran a l’escenari de la plaça Major de Nou Barris. El concert de la Banda serà el dimecres 23 i el torn de l’OBC serà el dissabte 26 de setembre.
Amb la Banda es farà un viatge a través de compositors catalans i d’arreu de la mà del director titular de la formació, José R. Pascual-Vilaplana. Obres de Gershwin i Cesarini compartiran cartell amb peces de Pep Ventura i Enric Casals, entre altres. 

Respecte a l’OBC, Kazushi Ono dirigirà un programa amb marcat accent català i músiques de dos dels grans compositors del nostre patrimoni: Ferran Sor i Carles Baguer. Completarà el programa la Sisena de Beethoven.  

A diferència d’altres edicions, enguany l’accés als concerts serà limitat i caldrà fer reserva d’entrades a través del web de La Mercè. El Museu de la Música de Barcelona també se sumarà a la Festa Major amb una jornada de portes obertes el dijous 24, oferint així una ocasió excepcional per gaudir d’una de les millors col·leccions d’instruments musicals del continent.  

L’Auditori de Barcelona ofereix, fins el 24 de setembre, les localitats de la programació de tardor amb un 15% de descompte.