ActividadesActualidadMúsica

La cantant Marina Tuset forma part del cartell del Festival Jardins Pedralbes 30 de juny

 

Marina Tuset

La cantant Marina Tuset forma part del cartell del  Festival Jardins Pedralbes

El proper diumenge 30 de juny a les 20:15 hores a l’Escenari Jardín Cervezas Alhambra , la cantant Marina Tuset participarà en el 7è Festival Jardins Pedralbes. Marina Tuset, acompanyada del guitarrista i productor, Erico Moreira, presentarà alguns dels nous temes del seu proper treball on no faltaran els dos singles d’avançament  Y Yo Que Me Alegro Por Ti  y Fuiste Tú ( amb una excel·lent acollida a les xarxes socials) sense oblidar-se d’alguns èxits anteriors i d’alguna versió de temes que l’han influenciat.

Musicalment, el seu nou CD, que traurà a finals d’any 2019, si bé pertanyen a la música pop, guarden reminiscències de fonts diverses que van des del jazz a ritmes brasilers passant pel soul i el R&B. Són composicions captivadores, magnètiques, que aconsegueixen atrapar l’oient des del primer moment.

Sobre Marina Tuset

 

Marina Tuset (Sant Vicenç Dels Horts, 1995) és una cantant i compositora barcelonina de 24 anys que va començar els seus estudis musicals superiors al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona, on guanyà la beca “Fundació Ferrer i Salat”. Posteriorment, va obtenir una altra beca per estudiar a Berklee College of Music (Boston, E.E.U.U) on es graduà l’agost del 2017.

 

El seu primer disc publicat al 2016 contenia temes propis en anglès on predominaven els estils soul/jazz/pop. El seu single Blue Nites, 2017, va ser escollit per a l’exposició “Dones Sonores” del Palau Robert de Barcelona 2017-18.

 

Marina Tuset ha actuat en diversos festivals nacionals i internacionals com el Festival  de Jazz de Terrassa- en el qual va tenir l’honor de fer el concert inaugural de l’edició d’enguany-, Voll Damm Jazz Festival de Barcelona, Festival de Portaferrada amb la “Locomotora Negra”, Palau de la Música Catalana, Festival de Jazz d’Andorra, Festival Jardins Terramar de Sitges, Festival Vinyasons, etc. També ha tocat en clubs  de Nova York,  com Shrine i Silvana, i de Catalunya com el Jamboree i la Nova Jazz Cava.

 

YouTube                     https://www.youtube.com/watch?v=ojkWYi0

Vimeo                         https://vimeo.com/327817053

Facebook                    https://www.facebook.com/marina.tuset

Instagram                   https://www.instagram.com/marina_tuset/