La Casa de les Punxes torna a obrir les portes a les experiències culturals donant un cop de teatre (literalment!)La Casa de les Punxes torna a obrir les portes a les experiències culturals donant un cop de teatre (literalment!)
 Cada últim divendres de novembre, desembre i gener es podrà gaudir a la icònica casa de Puig i Cadafalch d’una activitat de microteatre. El propi arquitecte serà l’encarregat de dinamitzar les visites i guiar-les per la seva creació… Sí, sí, el propi Puig i Cadafalch. Durant el recorregut, el grup s’anirà trobant amb  microescenes costumistes, vinculades a l’època de la construcció de la casa i la seva història. Finalment, arquitecte i visitants culminaran l’experiència gaudint d’una copa de cava.

Voleu saber-ho tot de la Casa de les Punxes de primera mà? De la família promotora? Dels col·laboradors?

Si és així, ja sabeu que no us podeu perdre aquesta oportunitat!

Màxim 25 persones per visita.Microteatre a Les Punxes

Microteatre les Punxes pretén oferir una experiència que fusioni la visita al monumental edifici modernista amb el teatre. Així, el visitant podria descobrir la Casa de les Punxes i la seva història d’una manera poc convencional, mitjançant una visita guiada teatralitzada i la superposició de diferents microescenes de teatre d’època al llarg del recorregut. Aquest tipus de visita permet que el públic gaudeixi de teatre en petit format dins un espai privilegiat. Les sessions es produirien a l’últim divendres de cada mes dels mesos de novembre, desembre i gener.

La visita consistiria en un recorregut teatralitzat per les diferents estances de la casa en grups de com a màxim 25 persones. Un actor caracteritzat com l’arquitecte Pugi i Cadafalch dinamitzaria la visita explicant anècdotes sobre la família Terradas, la Casa de les Punxes i la seva història. Al llarg del recorregut, el grup, guiat per l’actor, es trobaria a diferents sales amb petites escenes de microteatre d’època. Aquest, estaria format per escenes costumistes de l’època de la construcció de Casa de les Punxes. El recorregut acabaria a la terrassa de l’edifici, on el grup podria gaudir de les vistes de Barcelona prenent una copa de cava amb l’actor.

L’activitat es durà a terme els últims divendres del mes de novembre, desembre i gener a partir de les 19h.

***
La Casa de les Punxes vuelve a abrir las puertas a las experiencias culturales… ¡de una forma muy teatral (literalmente)!

Cada último viernes de noviembre, diciembre y enero se podrá disfrutar a la icónica casa de Puig y Cadafalch de una actividad de microteatro. El propio arquitecto será el encargado de dinamizar las visitas y guiarlas por su creación… Sí, sí, el propio Puig i Cadafalch. Durante el recorrido, el grupo se irá encontrando con microescenas costumbristas, vinculadas a la época de la construcción de la casa y su historia. Finalmente, arquitecto y visitantes culminarán la experiencia disfrutando de una copa de cava. ¿Queréis saberlo todo de la Casa de les Punxes de primera mano? ¿De la familia promotora? ¿De los colaboradores?

¡Si es así, ya sabeis que no os podéis perder esta oportunidad!

Máximo 25 personas por visita

Microteatre a Les Punxes

El Microteatro les Punxes pretende ofrecer una experiencia que fusione la visita al monumental edificio modernista con el teatro. Así, el visitante podría descubrir la Casa de les Punxes y su historia de una manera poco convencional, mediante una visita guiada teatralizada y la superposición de diferentes microescenas de teatro de época a lo largo del recorrido. Este tipo de visita permite que el público disfrute de teatro en pequeño formato dentro de un espacio privilegiado. Las sesiones se producirían al último viernes de cada mes de los meses de noviembre, diciembre y enero.

La visita consistiría en un recorrido teatralizado por los diferentes aposentos de la casa en grupos de como máximo 25 personas. Un actor caracterizado como el arquitecto Puig i Cadafalch dinamizaría la visita explicando anécdotas sobre la familia Terradas, la Casa de les Punxes y su historia. A lo largo del recorrido, el grupo, guiado por el actor, se encontraría en diferentes salas con pequeñas escenas de microteatro de época. Este, estaría formado por escenas costumbristas de la época de la construcción de Casa de les Punxes. El recorrido acabaría a la terraza del edificio, donde el grupo podría disfrutar de las vistas de Barcelona tomando una copa de cava con el actor.

La actividad se llevará a cabo los últimos viernes del mes de noviembre, diciembre y enero a partir de las 19h.