La Mercè al CCCB entre el 20 i el 23 de setembre

El CCCB obre l’accés gratuït a les seves exposicions per la Mercè

 

  • Serà la darrera oportunitat per visitar «Quàntica», que tanca el 24 de setembre

 

  • “Feminismes!” posa de manifest el diàleg, les continuïtats i les ruptures entre el feminisme radical dels anys setanta i els feminismes actuals

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barcelona, 17 de setembre de 2019. L’exposició «Quàntica» del CCCB arriba a la seva cloenda amb molt bones xifres d’assistència, superant ja els 70.000 visitants. Els dos darrers dies de l’exposició, el 23 i 24 de setembre, l’accés serà gratuït coincidint amb la festivitat de La Mercè.

«Quàntica»  és un projecte internacional comissariat per Mónica Bello i José-Carlos Mariátegui i compta amb l’assessorament del físic José Ignacio Latorre. L’exposició fusiona dos itineraris entrellaçats en un mateix espai híbrid per descriure un dels paradigmes més destacats de l’últim segle: la física quàntica.

D’una banda, s’hi exposen deu projectes artístics que evidencien que l’impacte de la quàntica va més enllà del domini de la ciència. D’altra banda, s’hi presenten nou finestres que introdueixen el treball de recerca al laboratori i situen el visitant davant de l’assoliment intel·lectual que suposen les teories de la física en contacte amb l’abast dels experiments avançats.

«Feminismes!» també comptarà amb l’accés gratuït per La Mercè. El projecte reuneix les exposicions «L’Avantguarda Feminista dels anys 70. Obres de la VERBUND COLLECTION, Viena», comissariada per Gabriele Schor, i «Coreografies del gènere», comissariada per Marta Segarra.

A més de les exposicions, el CCCB acollirà part dels concerts del “BAM – Barcelona Acció Musical” de la Mercè, entre el 20 i el 23 de setembre, a la plaça de Joan Coromines. Per a més informació dels concerts, visiteu aquest enllaç:  https://www.cccb.org/ca/activitats/fitxa/concerts-del-bam-2019-al-cccb/231982

El Mirador del CCCB tindrà accés gratuït el diumenge 22 de setembre i l’Arxiu Xcèntric ofereix una visita comentada gratuïta el 24 de setembre (https://www.cccb.org/ca/activitats/fitxa/arxiu-xcentric-una-introduccio-al-cinema-experimental/231857).