Lunnis de Leyenda superstars ¡en vivo!»: del 20 al 29 de setembre.

El Mag Lari s’estrena en la direcció d’espectacles familiars amb Lunnis de Leyenda Superstars ¡en vivo!

El Teatre Condal té el plaer de presentar el debut del Mag Lari en la direcció d’espectacles familiars: Lunnis de Leyenda Superstars ¡en vivo!, un espectacle amè, divertit i participatiu que treballa els valors que representen els Lunnis: amistat, respecte, esforç, imaginació i creativitat. El Mag Lari engega així una nova línia d’activitat, després de crear i protagonitzar èxits com 25 il·lusions (2017 -2019), Ozom (2015 -2016) i Splenda (2012-2013).
El Teatre Condal serà la primera parada de l’única gira oficial de la sèrie per a públic preescolar més vista de la televisió, on s’exhibirà del 20 al 29 de setembre. Durant deu dies el Condal s’omplirà de música, amb un repertori de grans temes coneguts pels seguidors del programa de Clan TV, amb títols d’artistes i bandes com Queen, Pharrell Williams o la pròpia Lucrecia. Una experiència estimulant i participativa dirigida per l’il·lusionista més estimat al país: el Mag Lari. La cantant Lucrecia ajudarà a Lucho, Lulila, Lupita i Lublú en la seva nova aventura: preparar un concert inoblidable per als seus seguidors, i cantar a les estrelles per encendre la constel·lació dels Lunnis.
Lunnis de Leyenda Superstars ¡en vivo! és una producció de FOCUS Entertainment & JET Entertainment sota llicència de RTVE/CLAN, que s’exhibirà durant 15 úniques funcions al Teatre Condal. En acabar, engegarà una intensa gira per tot el país que s’allargarà fins a finals del 2020.
Sinopsi
EIs Lunnis són superestrelles perquè aprenen cada dia dels grans personatges de la història: Hércules, María Moliner, el Olentzero, Don Quijote, Sant Jordi o la Dama d’Arinteiro que els inspiren amb les seves llegendes i proeses.
Ara, els LUNNIS cantaran a les estrelles per aconseguir encendre la constel·lació dels Lunnis! Una constel·lació que donarà títol a la gira musical: LUNNIS SUPERSTARS.
Volen fer-ho molt bé i decideixen amb Lucrecia fer un concert previ, convidant a un públic selecte, per a decidir quin repertori, l’ordre de les cançons, les coreografies, el vestuari, etc. A partir d’aquí succeiran moltes coses de les coses més habituals en el xou-business: des d’enfadar-se per qui té més o menys protagonisme, passant per les pors, les fallades tècniques, la inseguretat…
Tots aquests problemes se solucionaran, com en el programa de televisió, gràcies a les llegendes i a la col·laboració del públic i així assistirem a l’inici del concert SUPERSTARS, amb un medley a partir de les millors cançons i una ambientació espectacular. Serà l’inici de la gira.