La Rural Pool Party més autèntica de la Costa Brava, que tindrà lloc el 29 de juny a Llagostera, presenta el seu cartell amb Kornél Kovács (SWE), Barnt (DE), MLiR (SWE), Nølah (Live), Krasi Zent b2b White Soxx (Solar Sounds) i Iro Aka

56573483_2188971271146623_3147096535494295552_n

 

 

 

KORNÉL KOVÁCS, BARNT, MLIR, NØLAH, KRASI ZENT B2B WHITE SOXX (SOLAR SOUNDS) I IRO AKA A L’ERA ELECTRÒNICA 2019

Ambiente 13 Festival_Era Pool Party_Fot Dani Canto

 

 

 

 

 

La Rural Pool Party més autèntica de la Costa Brava, que tindrà lloc el 29 de juny a Llagostera, presenta el seu cartell amb Kornél Kovács (SWE), Barnt (DE), MLiR (SWE), Nølah (Live), Krasi Zent b2b White Soxx (Solar Sounds) i Iro Aka.

Després d’un descans molt merescut, el dissabte 29 de juny torna la versió més refrescant de l’ERA aquesta vegada acompanyats per Electrona, promotora gironina amb experiencia i saber fer dins del sector.

L’Era Electrònica obre la temporada estival de la millor forma possible amb un més que suggerent cartell i mantenint el seu distintiu concepte de “Rural Pool Party”.

La mítica festa torna amb més força que mai, creixent en aforament però mantenint el seu caràcter íntim, proper i personal. Un paratge idíl·lic com la Masia Can Gascons (Llagostera) que enyorava la seva festa més electrònica, gamberra i festiva.

En un any on no hi haurà edició del Festival’Era, l’Era Electrònica es posiciona en solitari per omplir aquest buit mantenint el seu horari diürn, de 14h a 2h, dotze hores de diversió per als amants de la música electrònica amb bon temps, bona música , cervesa, vermut, piscina, food-trucks, posta de sol, ovelles… Que més es pot demanar?

29 de juny de 2019

Horari: 14h-02h

Una Pool Party única en la seva espècie. Entrades ja a la venda al web www.festivalera.com al preu de 19€ i també disponibles els bitllets d’autobús oficial des de Barcelona per només 14€.

Nascut al 1985 a Estocolm, de pares hongaresos, Kornél Kovács va començar a vincular-se a la música des d’una edat molt primerenca i ha continuat fins a l’actualitat.

L’àlbum debut de Kovács, “The Bells”, es va publicar a Studio Barnhus a l’agost de 2016, i va ser gravat durant una sessió intensiva de dues setmanes a l’estudi de Göteborg del seu amic i enginyer de mescla Matt Karmil. Descrit per Thump com un “llançament vertiginós, caleidoscòpic i rítmicament aventurer”: The Bells va situar-se a la segona posició en la llista dels 50 millors àlbums de Mixmag, 5 a DJ Mag, i va ser nomenat un dels 20 millors àlbums electrònics de 2016 per Pitchfork.

Kornél Kovács ha consolidat la seva posició com un dels productors i DJs més destacats. Des de 2017, ha punxat a gairebé tots els racons del món.

L’artista establert a Colònia és una de les poques cares noves a l’escena de la música electrònica mundial, la música de la qual fa una distinció fina i transforma les fórmules ja establertes.

A més de ser un DJ des de fa més de 20 anys, Barnt és també un productor amb publicacions a segells com Hinge Finger i Cómeme. A més, és cofundador i copropietari del segell Magazine que va crear amb els seus vells amics del nord d’Alemanya Jens-Uwe Beyer i Crato al 2010.

La paraula “orgànica” sovint et ve a la ment quan escoltes la música de MLiR. Una barreja de sons analògics i orgànics; sempre explicant una història i impossible classificar-la sota un gènere.

MLiR significa Modern Life is Rubbish, un nom completament precís i irònic.

Al 2016, Einar Christoffersson i Marco Gegenheimer van trencar amb el seu EP de debut “Swedish Lo-Life” a Studio Barnhus, el segell eclèctic de Axel Boman, Kornél Kovács i Petter Nordkvist. Un EP de 5 cançons, amb el hit “People” amb més de mig milió de reproduccions a Spotify. Després d’un concorregut 2018 amb concerts destacats a Dekmantel, Pikes Ibiza i el seu primer live al SoundEat Barcelona; el 2019 brilla amb força per Marco i Einar.

El seu segon EP d’Studio Barnhus, “Trans-World Junktion”, es publicarà aquesta primavera on també hi haurà dos EP’s més, algunes remescles i un àlbum.

Nølah és una jove productora de música electrònica i live performer de Lleida, actualment afincada a Barcelona.

La seva passió per la música va començar als 7 anys com a vocalista d’una banda. Va estudiar música clàssica i també va participar en una banda de rock com a guitarrista i compositora.

Tot aquest recorregut es reflecteix en el seu últim projecte, no obstant això, la seva principal influència són els sons electrònics.

Melodies hipnòtiques i fortes línies de baix són les característiques principals del seu treball donant com a resultat un techno emocional i progressiu.

 

KORNÉL KOVÁCS, BARNT, MLIR, NØLAH, KRASI ZENT B2B WHITE SOXX (SOLAR SOUNDS) Y IRO AKA EN LA ERA ELECTRÓNICA 2019

La Rural Pool Party más auténtica de la Costa Brava, que tendrá lugar el sábado 29 de junio en Llagostera, presenta su cartel completo con Kornél Kovács (SWE), Barnt (DE), MLiR (SWE), Nølah (Live), Krasi Zent b2b White Soxx (Solar Sounds) e Iro Aka

Después de un muy merecido descanso, el sábado 29 de junio vuelve la versión más refrescante del ERA esta vez acompañados Electrona, promotora gerundense con experiencia y saber hacer dentro del sector

La Era Electrónica abre la temporada estival de la mejor forma posible con un más que sugerente cartel y manteniendo su distintivo concepto de “Rural Pool Party”.

La mítica fiesta vuelve con más fuerza que nunca, creciendo en aforo pero manteniendo su carácter íntimo, cercano y personal. Un paraje idílico como la Masía Can Gascons (Llagostera) que echaba de menos su fiesta más electrónica, gamberra y festiva

En un año donde no habrá edición del Festival’Era, la Era Electrónica se posiciona en solitario para llenar este vacío manteniendo su horario diurno, de 14h a 2h, doce horas de diversión para los amantes de la música electrónica con buen tiempo, buena música, cerveza, vermut, piscina, food-trucks, puesta de sol, ovejas… Que más se puede pedir?

29 de junio de 2019

Horario: 14h-02h

Una Pool Party única en su especie. Entradas ya a la venta en la web www.festivalera.com al precio de 19€ y también disponibles los billetes de autobús oficial desde Barcelona por sólo 14 €.

Nacido en 1985 en Estocolmo, de padres húngaros, Kornél Kovács empezó a vincularse a la música desde una edad muy temprana y ha continuado hasta la actualidad.

El álbum debut de Kovács, “The Bells”, se lanzó en Studio Barnhus en agosto de 2016, y fue grabado durante una sesión intensiva de dos semanas en el estudio de Göteborg de su amigo e ingeniero de mezcla Matt Karmil. Descrito por Thump como un “lanzamiento vertiginoso, caleidoscópico y rítmicamente aventurero”: The Bells apareció en la segunda posición en la lista de los 50 mejores álbumes de Mixmag, no. 5 en DJ Mag, y fue nombrado uno de los 20 mejores álbumes electrónicos de 2016 por Pitchfork.

Kornél Kovács ha consolidado su posición como uno de los productores y DJs más destacados. Desde 2017, ha pinchado en casi todos los rincones del mundo

El artista establecido en Colonia es una de las pocas caras nuevas en la escena de la música electrónica mundial, cuya música hace una distinción fina y convierte las fórmulas ya establecidas.

Además de ser un DJ desde hace más de 20 años, Barnt es también un productor con publicaciones en sellos como Hinge Finger y Cómeme. Además, es cofundador y copropietario del sello Magazine que creó con sus viejos amigos del norte de Alemania Jens-Uwe Beyer y Crato en 2010

La palabra “orgánica” a menudo te viene a la mente cuando escuchas la música de MLiR. Una mezcla de sonidos analógicos y orgánicos; siempre contando una historia imposible de clasificarla.

MLiR significa Modern Life is Rubbish, un nombre completamente preciso e irónico.

El 2016, Einar Christoffersson y Marco Gegenheimer rompieron con su EP de debut “Swedish LoLife” en el Studio Barnhus, el sello ecléctico de Axel Boman, Kornél Kovács y Petter Nordkvist. Un EP de 5 canciones, con el hit “People” con más de medio millón de reproducciones en Spotify. Después de un concurrido 2018 con conciertos destacados en Dekmantel, Pikes Ibiza y su primer live en el SoundEat Barcelona; el 2019 brilla con fuerza para Marco y Einar

Nølah es una joven productora de música electrónica y live performer de Lleida, actualmente afincada en Barcelona.

Su pasión por la música comenzó a los 7 años como vocalista de una banda. Estudió música clásica y también participó en una banda de rock como guitarrista y compositora.

Todo este recorrido se refleja en su último proyecto, sin embargo su principal influencia son los sonidos electrónicos.

Melodías hipnóticas y fuertes líneas de bajo son las características principales de su trabajo dando como resultado un techno emocional y progresivo.

Pool-71

 

 

 

 

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA VENDA D’ENTRADES:

Era Electrònica (20/06/19): 19€ Autobús: 14€ (anada + tornada)

VENDA D’ENTRADES:

http://www.festivalera.com/entrades

COM ARRIBAR

http://www.festivalera.com/com-arribar

VIDEO RESUM ERA ELECTRÒNICA 2015:

https://vimeo.com/133646416

VIDEO RESUM ERA ELECTRÒNICA 2014:

https://vimeo.com/133646416

Podeu consultar tota la informació a

http://www.festivalera.com/

http://www.festivalera.com/

https://twitter.com/festival_era

https://www.instagram.com/festival_era/