L’Auditori de Cornellà rep a Luís Zahera amb un ple de gom a gom en les dues sessions de ‘Chungo’ programades pel 25 de febrer


L’Auditori rep a Luís Zahera amb un ple de gom a gom en les dues sessions de ‘Chungo’ programades pel 25 de febrer

El Goya 2023 al Millor Actor de Repartiment presentarà en el teatre cornellanenc el seu darrer show d’humor en clau de monòleg davant de més de 1.400 espectadors

Si és un èxit vendre totes les localitats d’un espectacle, molt més rotund és si es venen totes les butaques de les dues sessions previstes per a un mateix dia. I és que Luís Zahera actuarà davant de més de 1.400 persones, repartides a la sessió de les 17h i a la de les 20h previstes per al proper dissabte, 25 de febrer a L’Auditori de Cornellà. L’actor gallec està d’enhorabona, ja que el passat cap de setmana va rebre el seu segon Goya de la seva carrera. Luis Zahera ha guanyat el premi al Millor Actor de Repartiment pel seu paper de paisà en As Bestas de Rodrigo Sorogoyen. El primer Goya va arribar en 2019 per la seva interpretació en El reino, premiant també en aquesta ocasió la seva feina com a actor de repartiment.

L’Auditori de Cornellà pujarà el teló el 25 de febrer per gaudir amb l’espectacle d’humor ‘Chungo’ en la seva faceta més còmica. Descobrirem un humorista ple d’històries i histèries, totes en clau d’humor basades, majoritàriament, en vivències pròpies, tant familiars com viscudes al boig món de la faràndula. Des de que era un nen fins a anècdotes dels seus inicis en televisió i en el món del cinema.

Luis Zahera va saltar a la fama a Galícia, sent el seu paper més conegut el de Petróleo a la sèrie de la TVG, Mareas Vivas. A més d’haver participat en molts espectacles teatrals, ha aparegut en nombroses sèries i pel·lícules d’àmbit autonòmic i nacional com ara Celda 211Alatriste Spanish Movie.


www.auditoricornella.com