Lectura dramatitzada : «Ishtar»- Versus Teatre 17 de juny

  Lectura Dramatitzada «Ishtar» (O la senyora de la neteja)

SALA VERSUS GLÒRIES
(Carrer Castillejos, 179, Barcelona)

Dilluns 17 de juny a les 20.00h

 

 

Fotografia: arxiu de Xavier Rius Xirgu

 

Ananda Milton ha tingut un mal dia. Un molt mal dia. És de matinada quan surt de la feina i per poder arribar a casa ha de creuar un descampat inquietant i mal il·luminat. La trobada casual que tindrà amb Ishtar canviarà el curs de la seva història. I de tota l’espècie humana.

Ishtar parla de com els estereotips de la feminitat influeixen la nostra vida com a dones. De com la feina que fem adjectiva la persona que som. D’una generació desorientada entre la precarietat i el privilegi. D’escoltar les persones que ningú escolta. De com, sota les innumerables capes de civilització, la nit segueix sent un lloc perillós. De com, sota les innumerables capes de desconfiança, les desconegudes segueixen ajudant-se entre elles. I de les (últimes) conseqüències d’haver tingut un mal dia o haver passat una mala època.

 

Isthar és un text de Raquel Loscos que va competir al VII Torneig de Dramatúrgia del Festival Temporada Alta.

En finalitzar la lectura els assistents podran participar en una xerrada moderada pel periodista i director de la revista Entreacte, Manuel Perez, amb la directora de la peça, Rocío Manzano, i el seu equip artístic.
Entrada lliure – Aforament limitat
Per a una millor gestió de les entrades, imprescindible confirmació prèvia.

 

 

L’acte tindrà lloc a SALA VERSUS GLÒRIES  (Carrer Castillejos, 179, Barcelona)