L’EIXAMPLE TEATRE presenta GENTLEMAN, el nou espectacle de BARCELONA GAY MEN’S CHORUS (29 i 30 de gener)


Gentleman 8Un show total interpretat en directe per un elegant cor de 40 cantants

L’EIXAMPLE TEATRE presenta GENTLEMAN, el nou espectacle de BARCELONA GAY MEN’S CHORUS

Els dies 29 i 30 de gener, l’EIXAMPLE TEATRE presentarà, en dues úniques funcions IMPRORROGABLES (20:30 hores), GENTLEMAN, el nou i elegant espectacle de Barcelona Gay Men’s Chorus (BGMC) en el que la refinació vocal pren un protagonisme rellevant.

Dirigits per Luc-Olivier Sanchez, els 40 cantants sobre l’escenari interpretaran en directe un repertori especialment seleccionat per aquests passis exclusius de l’EIXAMPLE TEATRE, amb temes molt variats del cinema musical més emblemàtic de Hollywood i de grans obres de Broadway, bandes sonores de Disney i també himnes pop d’artistes internacionals com Beyoncé, Madonna, Lady Gaga, Marilyn Monroe y Britney Spears, entre d’altres.

GENTLEMAN és molt més que un espectacle coral. És un show total en el que el bon gust envaeix a l’espectador i els artistes mostren el seu costat més “dandy”, sobri alhora que desinhibit. L’obra, que inclou interpretacions solistes, coreografies i una posada en escena dinàmica, al més pur estil dels grans cors LGTB de trajectòria internacional o de sèries musicals com Glee, està totalment adaptat per a persones sordes gràcies a una intèrpret de Llengua de Signes que canta amb les mans.

Creat al 2014, BGMC és un cor de veus inspirat en formacions similars dels països anglosaxons que potencia la formació vocal i artística contínua dels seus integrants, i col·labora en causes solidàries generals i del col·lectiu LGTB. Amb Survivor, van esgotar les localitats del concert solidari en benefici de BCN Checkpoint i, posteriorment, han actuat en el pregó de Pride Barcelona 2015, a la Sala Muntaner durant La Mercè, a l’emblemàtic Festigailesbià del Casal Lambda, la gala solidària “Aquarella en positiu” a favor la lluita contra la sida realitzada per ACHNUR i al concert benèfic “Actua amb el cor” a favor de la recollida de joguines de la campanya nadalenca de Creu Roja Joventut.