L’èxit de Cesc Gay «Los vecinos de arriba» torna a Barcelona amb Eva Hache, Maria Lanau, Josep Julien i Andrew Tarbet (de l’11 al 29 d’octubre) Teatre Condal

L’èxit de Cesc Gay «Los vecinos de arriba» torna a Barcelona amb Eva Hache, Maria Lanau, Josep Julien i Andrew Tarbet
 

 

e9b4083c-21d7-40ca-9816-3c555f0c8940

 

 

 

 

Los vecinos de arriba de Cesc Gay torna a Barcelona amb la seva versió castellana al Teatre Condal. L’espectacle ve precedit d’un gran èxit en les dues temporades que ha realitzat a Madrid (Teatro de La Latina i Teatro Bellas Artes) i en l’extensa gira en territori espanyol. Protagonitzada per Eva Hache, Maria Lanau, Josep Julien i Andrew Tarbet es podrà veure a Barcelona de l’11 al 29 d’octubre.

Los vecinos de arriba és el primer espectacle teatral que ha escrit i dirigit el director de cinema Cesc Gay. Una comèdia que reflexiona sobre la vida en parella i la sexualitat a través de dues parelles que viuen al mateix edifici. Un text fresc i àgil amb el qual Cesc Gay toca amb ironia i humor temes com la convivència, la valentia, el sexe, l’amor i l’aparença.

La versió catalana (Els veïns de dalt) la van veure prop de 75.000 espectadors en dues temporades al Teatre Romea de Barcelona i durant la gira per Catalunya.

Actualment s’està fent, també, una producció argentina al Teatro Metropolitan de l’avinguda Corrientes de Buenos Aires, dirigida per Javier Daulte i protagonitzada per Diego Peretti iFlorencia Peña.

Los vecinos de arriba ha comptat amb l’assistència de més de 105.000 espectadors.

ELS MITJANS HAN DIT:“Els veïns de dalt es fiquen al públic a la butxaca. Sens dubte, un gran èxit”
LA VANGUARDIA

“Cesc Gay aconsegueix el millor debut inimaginable”
ARA

“Teatro lleno y feliz y algo que hacía tiempo que no veía: el público aplaudiendo réplicas”
EL PAÍS BABELIA

“La caixa dels riures s’obre aviat en una peça amb bon ritme i un gran repartiment”
EL PERIÒDICO

“Las risas celebran los diálogos de Los vecinos de arriba. Estupendos trabajos de todos los intérpretes”
EL PAÍS

“Los vecinos de arriba es una comedia de las que escasean, consigue divertir y estimularnos”
DIARIO VASCO

“1.600 espectadores ovacionan Los vecinos de arriba gran éxito de Cesc Gay en su debut teatral”
LA VERDAD

“Cesc Gay dirige estupendamente a los actores”
ABC

L’OBRA
Una dedicatòria (per Cesc Gay)

Sens dubte, una de les aventures més grans i ambicioses que qualsevol de nosaltres pot arribar a experimentar en aquesta vida és la de viure en parella.

Un repte majúscul, ple d’adversitats i obstacles en què la lluita s’esdevé en el dia a dia, les trinxeres són infinites i el consol davant les ferides i les esgarrinxades sofertes sovint és escàs o poc saludable. Així i tot, els homes i les dones seguim de forma inexplicable intentant-ho.

Per això mateix, estic convençut que sols amb ironia i sentit de l’humor és possible escriure sobre aquesta tragèdia que ens persegueix des dels orígens dels temps i de la qual no ens podem deslliurar.

I què hi tenen a veure els veïns de dalt amb tot això? Doncs que ells són els culpables que ara estigueu llegint aquestes línies. Fa un parell d’anys, uns nous veïns van ocupar el pis de sobre on vivim amb la meva família. De seguida vam començar a sentir sorolls estranys, a qualsevol hora, sempre seguits d’una gran varietat de gemecs i esbufecs. Sens dubte per a mi va ser inspirador, i així, sense voler-ho, em van acabar regalant la que ha acabat sent la meva primera obra de teatre.

LOS VECINOS DE ARRIBA
De l’11 al 29 d’octubre de 2017
Teatre Condal – Barcelona

Funcions: de dijous a diumenge

Més info i entrades:
www.losvecinosdearriba.es
www.teatrecondal.cat