MAREMAR DAGOLL DAGOM ( a partir del 22 de setembre) Teatre Poliorama

40597092_245811139470399_1012903346027731769_n (1)

Una nena en un camp de refugiats que plora desconsoladament perquè ha perdut als seus pares es troba amb un personatge fantàstic que la consola explicant-li la història de Pèricles.

Pèricles, príncep de Tir, es veu obligat a fugir del seu poble i de diferents indrets de la costa del Mediterrani perseguit per les ordres del maligne governador d’Antíoc. Durant les seves aventures, Pèricles s’enamora de la filla del rei de Pentàpolis, Thaïsa, amb qui es casa i emprèn la tornada cap a Tir. Enmig d’una gran tempesta, el seu vaixell naufraga i a la seva dona Thaïsa la llencen al mar creient que és morta després de donar a llum a Marina. Pèricles, desesperat, deixa la seva filla a Tarsus perquè la cuidin Cleó i Dionisa.

El cos de Thaïsa apareix a la costa d’Efes, on un metge la fa reviure. Al cap d’uns anys, Marina es converteix en una jove molt atractiva que provoca la gelosia de Dionisa, la qual conspira per assassinar-la. L’intent fracassa i raptada pels pirates, Marina acaba en un bordell de Mitilene. Cleó i Dionisa expliquen al rei Pèricles que la seva filla ha mort, fet que el porta a una vida de dol i silenci navegant pels mars.

El vaixell de Pèricles arriba per casualitat a Mitilene i el seu governador prova d’alegrar-lo enviant-lo al bordell per a que Marina li canti. Quan aquesta li explica la seva història, Pèricles, ple de joia, se n’adona que és la seva filla. A continuació, la deessa Diana fa que Marina, Pèricles i Thaïsa es reuneixin definitivament.

Fitxa artística

Adaptació de l’obra Pèricles, Príncep de Tir de William Shakespeare

A partir de la traducció de Salvador Oliva

Inspirat en la música i lletres de Lluís Llach

 

Direcció – Joan Lluís Bozzo

Direcció musical, arranjaments i noves creacions – Andreu Gallén

Direcció coreogràfica – Ariadna Peya

Dramatúrgia – Jofre Borràs, Joan Lluís Bozzo, Anna Rosa Cisquella, Andreu Gallén, Miquel Periel i Ariadna Peya

Escenografia i vestuari – Alejandro Andújar

Creacions audiovisuals – Joan Rodón i Emilio Valenzuela (dLux)

Il·luminació – David Bofarull

Ajudantia de direcció – Jofre Borràs

Direcció de producció – Natàlia Obiols

Producció executiva – Anna Rosa Cisquella

 

LA COMPANYIA

Roger Casamajor com a Pèricles

Anna Castells

Cisco Cruz

Mercè Martínez

Marc Pujol

Aina Sánchez

Marc Soler

Elena Tarrats

Marc Vila