MARINA TUSET PRESENTA NOUS TEMES AL JAMBOREE diumenge 26 de maig

MARINA TUSET PRESENTA NOUS TEMES AL JAMBOREE

Marina Tuset

 

El diumenge 26 de maig a la Sala Jamboree a les 20h, Marina Tuset pre-presentarà el seu nou treball que veurà la llum a finals d’aquest any 2019.

 

Diumenge 26 de maig a la Sala Jamboree de Barcelona, en una única sessió a les 20.00 hores, Marina Tusetactuarà al llarg d’una hora fent una pre-presentació del seu proper nou treball on no faltaran els dos singles d’avançament  Y Yo Que Me Alegro Por Ti  y Fuiste Tú sense oblidar-se d’alguns èxits anteriors i d’alguna versió de temes que l’han influenciat.

 

Les noves composicions, amb producció musical a càrrec d’Arnau Figueres, Vic Mirallas i Kquimi Saigi en el primer single i d’Erico Moreira en el segon, són fruit de les experiències viscudes  en els darrers dos anys tant a Berklee College of Music (Boston, E.E.U.U), com la seva estada a Nova York i  la seva tornada a Barcelona.

 

Acompanyada per Lucia Fumero piano i teclat, Erico Moreira guitarra i maschine, Cra Rosa percussió, els nous temes de Marina Tuset  beuen de fonts diverses: música pop passant pel jazz , el soul i el R&B  i per últim ritmes brasilers. Estem davant de composicions captivadores, magnètiques, que aconsegueixen atrapar l’oient des del primer moment.

 

Sobre Marina Tuset

 

Marina Tuset és una cantant i compositora barcelonina de 24 anys que va començar els seus estudis musicals superiors al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona, on guanyà la beca “Fundació Ferrer i Salat”. Posteriorment, va obtenir una altra beca per estudiar a Berklee College of Music (Boston, E.E.U.U) on es graduà l’agost del 2017.

 

El seu primer disc publicat al 2016 contenia temes propis en anglès on predominaven els estils soul/jazz/pop. El seu single Blue Nites, 2017, va ser escollit per a l’exposició “Dones Sonores” del Palau Robert de Barcelona 2017-18.

 

Marina Tuset ha actuat en diversos festivals nacionals i internacionals com el Festival  de Jazz de Terrassa- en el qual va tenir l’honor de fer el concert inaugural de l’edició d’enguany-, Voll Damm Jazz Festival de Barcelona, Festival de Portaferrada amb la “Locomotora Negra”, Palau de la Música Catalana, Festival de Jazz d’Andorra, Festival Jardins Terramar de Sitges, Festival Vinyasons, etc. També ha tocat en clubs  de Nova York,  com Shrine i Silvana, i de Catalunya com el Jamboree i la Nova Jazz Cava.

 

YouTube                     https://www.youtube.com/user/mtusett

Vimeo                         https://vimeo.com/marinatuset               

Instagram                   https://www.instagram.com/marina_tuset/

Facebook                      https://www.facebook.com/marina.tuset