Mercat de la Terra amb peix a la brasa dissabte 7 de setembre

68910118_2479695332068380_2501328149338390528_n

 

 

 

 

 

 

Nou curs del Mercat de la Terra
El dissabte 7 de setembre comença la nova temporada del Mercat de la Terra, la iniciativa de Slow Food Barcelona d’un mercat de productors de proximitat i de qualitat amb una suculenta proposta: peix a la brasa!

El Parc de les Tres Xemeneies –al barri del Poble-sec–, tornarà a rebre el 7 de setembre a productors i consumidors d’aliments locals i sostenibles per donar el tret de sortida a la temporada. El mercat arrenca la quarta temporada amb el format setmanal, aconseguint consolidar un Mercat de la Terra permanent com ja està implantat a molts altres llocs del món.

El Mercat s’ha consolidat definitivament com una opció real de compra sostenible al barri del Poble-Sec on tot els residus són 100% compostables. Es continuarà apostant per la gastronomia, aquesta vegada amb peix a la brasa amb un denominador comú: que sigui de la llotja més propera i que es cuini a la brasa.

A més, com sempre, tindrem les activitats infantils formades per un conjunt de jocs tradicionals de fusta i l’oferta musical per fer-nos moure el cos amb els ritmes més ballables. També trobarem xerrades, tallers i tastos en la línia de fer difusió del relat que Slow Food Barcelona porta anys treballant.

Els Mercats de la Terra són una xarxa internacional de mercats de pagesos únicament amb aliments BONS, NETS i JUSTOS, basats en els aliments locals de bona qualitat, de temporada, obtinguts amb processos tradicionals respectuosos amb el medi ambient i el treball de la terra, i que tinguin un preu just, tant per qui els compra com per qui els produeix. Es tracta d’escurçar distàncies entre la terra i la taula, en un espai on la pagesia presenta i ven directament els seus productes al consumidor.

Organitza: Slow Food Barcelona Vázquez Montalbán

Amb el suport de: Ajuntament de Barcelona

Col·laboren: Coordinadora Entitats Poble-sec, As. Comerciants Poble-sec, C.C. El Sortidor, C.C. Albareda, Associació Gastronomia i Turisme.