Moritz ART-TEE UNA SAMARRETA A LA RECERCA D’AUTOR

 

Moritz ART-TEE

UNA SAMARRETA A LA RECERCA D’AUTOR

Deu artistes i deu dissenys exclusius per a la col·lecció de samarretes amb més art del moment

Moritz i la Moritz Store presenten el resultat de l’últim projecte de la marca: Moritz ART-TEE. 

La samarreta no és només una peça de roba, ha estat i és una icona de moda que, des de la seva simplicitat, pot arribar a ser un autèntic símbol. L’ús de la samarreta per a la transmissió de missatges o d’un estil de vida s’ha convertit en un art. Per això, Moritz vol retre un homenatge a aquesta fonamental peça alhora que trobar l’oportunitat de treballar amb un grup d’artistes que respecta i admira. Alexis Nolla, Asis Percales, DíazFaes, Joan Sanz, La Mandanga, Lara Costafreda, Lyona, Marina Capdevila, Rosario Velasco i Takast, deu prestigiosos artistes, han creat una samarreta amb un disseny exclusiu inspirat en la imatge de Moritz i els seus trets més reconeguts.

Aquesta col·lecció de samarretes d’autor és, doncs, el resultat d’un intens treball amb deu artistes, il·lustradors i creatius amb qui la marca comparteix valors comuns com la cultura, el disseny, la moda o Barcelona, i que queden reflectits en cada disseny sota el particular prisma de l’univers personal de cada autor.

Les samarretes són tant per a home com per a dona, realitzades amb un cotó orgànic de màxima qualitat i totes elles porten el nom de cada artista. I el packaging no es queda enrere, ja que cada samarreta es vendrà amb una caixa especialment dissenyada per a l’ocasió.  

Disponibles exclusivament a la Moritz Store de la Fàbrica Moritz Barcelona

Ronda de Sant Antoni, 39 – 41

(de dg. a dj. 10.00 – 00.00; dv. i ds. 10.00 – 1.00)

  Alexis Nolla

   Alexis Nolla
@alexisnolla

Els dibuixos i les historietes d’Alexis Nolla han estat publicats en revistes i fanzins com Perdiz, Monocle, Marie Claire, WW Magazine, Colibrí o Voltio. A més, compta amb la publicació de diversos llibres de còmic: El Polo Sur, Cicho del Antifaz o La Isla del Diablo, entre d’altres.Podeu seguir la seva obra a alexisnolla.blogspot.com.

 

Asis Percales

  Asis Percales

@asis_percales

En la peculiar obra de Francisco Romero Ruiz (Asis) hi conviuen personatges, criatures i elements de diversa naturalesa que apareixen representats entre la lletjor i la bellesa en diferents situacions i actituds. Art creatiu fresc i esperpèntic amb un potent poder pictòric, que ell anomena “il·lustració eroticofestiva sense additius”. Ha treballat per a marques com Uniqbrow o Ornamante i és un habitual a publicacions com LeCool Lamono o Horchata Magazine.

 Juan Diaz Faes

  Juan Díaz-Faes

@diazfaes

Díaz-Faes dibuixa, menja i riu a parts iguals; i si deixa de fer coses, s’avorreix. La seva obra és un punt de trobada entre el grafisme publicitari i la narració de còmic. La seva producció actual és il·limitada; ha treballat per a publicacions com Yorokobu o Ling, per a clients com Bombay Saphire, Vodafone o Parachanclas, i ha publicat diversos llibres (Escacológico, Treinteenagers, Era Tan Suave….). Certament, si s’atura, s’avorreix!

 Joan Sanz

 Joan Sanz

Joan Sanz és un il·lustrador de la vella escola, a més de professor de disseny i tipografia. Treballa tant en l’àmbit del disseny de marques, com en el de la publicitat o el món editorial. Els seus dibuixos il·lustren les pàgines del diari Granada Hoy o la revista Punto y Coma; i entre els seus clients destaquen Creu Roja o l’Ajuntament de Barcelona. Podeu veure el seu dossier complet a www.joansanz.es.

 

La Mandanga_

 La Mandanga

@la_mandanga

La Mandanga és l’alter ego de Noemí Rebull, una humorista gràfica establerta a Barcelona que busca respostes amb el paint. Els seus hàbils jocs de paraules us arrencaran les millors rialles. Ha col·laborat en projectes com el Festival Lapsus, el Lost&Found i la revista Perdiz, i acaba de llançar la seva primera col·lecció de roba amb la firma Thinking Mu. Pur art “poligoner”.

 Lara Costafreda_

 Lara Costafreda

@laracostafreda

L’estil femení i de traços irregulars de Lara Costafreda pren forma a través de l’aquarel·la. Els seus dibuixos florals, romàntics i dolços ens submergeixen en un univers amb un clar sabor mediterrani. Procedent del món de la moda, entre les seves feines destaquen el paper de paret que ha fet per a Coordonné i la col·laboració per a Cartier, Carolina Herrera o La Maison des Carrés d’Hermès a Barcelona. 

Lyona

 Lyona

@lyona_ivanova

Darrere el pseudònim de Lyona s’hi troba la Marta Puig, artista multidisciplinària coneguda per la seva faceta de directora de videoclips de grups indies com Love of Lesbian o Sidonie. La seva imaginació per crear microhistòries commovedores va més enllà del cinema: dissenyadora, il·lustradora i enginyera de contes i poemes. El seu estil senzill directe i emocional despunta a les xarxes socials i a llibres com Yo mataré monstruos por ti, La vida es corta y luego te mueres, Mis primeros, primeros besos o Alyona.

 

Marina Capdevila

 Marina Capdevila

@marinacapdevila

L’obra de Marina Capdevila està protagonitzada per carismàtics personatges que ens desperten rialles i tendresa. Treballa sobre suport paper i mural, on trobem les seves obres més personals i espontànies. Ha treballat per a grans marques com Reebok, Zara o Movistar i va participar amb un impressionant mural a Art Basel Miami. 

 

Rosario Velasco

 

 

 

 

 

 

 

 

Rosario Velasco

Us sonarà haver vist els seus dibuixos il·lustrant les pàgines del Magazine de La Vanguardia, els flyers del Circuit o el cartell del Festival de Cinema de Màlaga. A més, aquesta granadina ha col·laborat com a dissenyadora gràfica i de producte realitzant aplicacions gràfiques per a col·leccions de catifes de nanimarquina, estampacions a sabates Camper, peces de ceràmica i tèxtils. Veureu el seu dossier a www.rosariovelasco.com.

 Takast

 

 

 

 

 

 

Takast

@takast

Takayuki Maejima és nascut al Japó, però viu a Barcelona des de l’any 2008. I no només hi viu, sinó que, a més, il·lustra diàriament la nostra ciutat a través del seu projecte Everyday I draw Barcelona. Es dedica al dibuix, el disseny gràfic i altres activitats que ha combinat durant dos anys col·laborant amb Estudi Mariscal.