ActividadesActualidadMúsica

Nena Daconte arriba a L’Auditori, dissabte 12 de novembre, en un concert inoblidable en el marc de la seva gira


Nena Daconte arriba a L’Auditori, dissabte 12 de novembre, en un concert inoblidable en el marc de la seva gira
‘Tenía tanto que darte’, ‘Detrás de cada luz’ o ‘En qué estrella estará’ són alguns dels temes que farà vibrar al seu públic reivindicant el seu passat més pop rock

L’Auditori de Cornellà acull dissabte, 12 de novembre, una de les actuacions més esperades de la temporada d’aquesta Tardor’22, Nena Daconte en concert. Mai Meneses es troba en un moment dolç de la seva carrera triomfant en el panorama musical i també amb la publicació del seu llibre de memòries ‘Tenía tanto que darte’. Amb aquesta empenta torna als escenaris, després d’un parèntesis. I ho fa doblement. Primer de la mà del grup La La Love You que ha versionat el seu tema “Tenía tanto que darte” amb arranjaments més ballables i discotequers, mantenint l’esperit energètic de la cançó, i també torna amb un primer single “Detrás de cada luz”, avançament del que serà el nou àlbum d’estudi.

Mai Meneses va créixer escoltant The Beatles, The Byrds, The Who, REM, Nacha Pop, Elvis Costello, Los Secretos… Quan era adolescent va muntar una banda de pop rock amb la que tocava versions de Led Zeppelin, Radiohead o The Cranberries, juntament amb cançons pròpies. Entre els acords d’aquests concerts i els seus estudis de música clàssica va començar a compondre. Va ser una de les concursants de la segona edició del programa televisiu Operación Triunfo que li va permetre submergir-se en el món de la indústria de la música. Va fundar la marca Nena Daconte i va conèixer els primers èxits amb temes com ‘Idiota’, ‘En qué estrella estará’ o ‘Tenía tanto que darte’.

Després de més de 400 concerts i diversos premis es va apartar un temps de la música per reubicar-se i dedicar-se a la maternitat. Ara torna reivindicant el seu passat més pop rock de la mà del segell independent Subterfuge Records, que hi ha vist una compositora de cançons boniques i autèntiques, plenes de melodies i tornades pop, a les quals el productor Dani Alcover, ha vestit amb el més senzill i directe pop rock dels noranta.

Recordem que tota la programació d’aquesta tardor a L’Auditori de Cornellà es pot consultar a www.auditoricornella.com amb interessants descomptes si s’adquireix l’entrada de forma anticipada.

www.auditoricornella.com