Nits d’estiu del Poble Espanyol :: Del 28 de juny al 31 d’agost

Les Nits d’Estiu al Poble Espanyol ofereixen música, cinema, màgia i humor per a totes les edats

cid:image004.png@01D525EC.7552AE00

 

Ø  Del 27 de juny al 31 d’agost, el recinte de Montjuïc recupera les activitats culturals i d’oci a la fresca dins el cicle Nits d’Estiu, que enguany celebra la seva quarta edició ampliant i diversificant el seu contingut

 

Ø  Sempre en un entorn natural i en espais exteriors, se succeiran sessions de set propostes diferents: els monòlegs de RiuEstiu, màgia junior, Nits de Blues, projeccions d’In-Edit On Tour (Festival de Cinema Documental Musical de Barcelona), Rock en Família, la cloenda del Festival Mas i Mas i Acoustic Pomelo, un nou format de sessions musicals a l’hora de la posta de sol

 

 

Barcelona, juny de 2019 – Oci i cultura per a tots els públics, a l’aire lliure, en un entorn allunyat del soroll de la ciutat però sense sortir-ne, i amb el millor ambient. Aquest és l’ADN de les Nits d’Estiu al Poble Espanyol, un cicle que aquest any comença el 27 de juny i s’allargarà fins al 31 d’agost.

 

Músicamàgiahumor cinema  seran els protagonistes de l’edició d’enguany, que incorpora un munt de novetats que amplien l’oferta per fer atraure públic de totes les edats.

 

DEL BLUES AL ROCK, PASSANT PELS RITMES MÉS ACTUALS

 

Com no podia ser d’altra manera, torna un dels clàssics de les Nits d’estiu del Poble Espanyol: les Nits de Blues. De la mà deCapibola Blues les nits de dijous s’omplen dels inspiradors ritmes del millor blues de casa nostra en directe: Wax & Boogie, The Traitors, The Red&The Roten, The Flat Pack, Womblues (Big Mama Montse, Sister Marion & Sweet Marta), Johnny Big Stone & The Blues Workers, Chino & The Big Bet + Sax attck, The Ramblers i Room 69. Un total de nou actuacions en directe que delectaran als assistents amb els seus ritmes més melòdics i les seves peces més ballables.

La gran novetat musical d’enguany és l’Acoustic Pomelo,  un projecte que de ben segur es convertirà en un referent aquest estiu, fent gaudir a tots els assistents d’unes vesprades a la fresca úniques a Barcelona, en un paratge excepcional i rodejat de natura. Es tracta de 4 sessions de música (dues al juliol i dues a l’agost) de la mà dels artistes locals del moment, com Jeff Darko i Ego Sex.

Una altra novetat és l’acollida d’un dels concerts del Mas i Mas, un festival que avarca tots els gèneres musicals: jazz, blues, soul, funk, flamenc, electrònica, techno, rock, pop&rock i músiques del món d’entre molts altres. Aquest esdeveniment, que avui ja és un clàssic de les nits d’agost a Barcelona, celebrarà el seu concert de clausura a la Plaça Major del Poble Espanyol.

La programació musical es completa, un any més, amb el Rock en família, una proposta per a nens i adults que consisteix en l’actuació en directe d’una banda tribut d’un dels grans clàssics de la història del gènere. Els seus reconeguts hits sonaran –amb un volum adequat pels més petits– i faran ballar tota la família.

 

MÀGIA I HUMOR PER A TOTS ELS PÚBLICS

Aquest estiu el Poble Espanyol s’inundarà d’il·lusió i fantasia amb la primera edició de Màgia Júnior a la Fresca!, un espectacle original i divertit que deixarà empremta a la memòria tant de petits com grans gràcies a les sorpreses que preparen el mag Ramó, en Brando i la Silvana. Una proposta ideal per passar els dissabtes a la tarda amb família.

Les nits de dissabte de juliol i agost ompliran de rialles la muntanya de Montjuïc. RiuEstiu, el Festival d’Humor d’Estiu de Barcelona, torna al Poble Espanyol amb l’objectiu que el públic gaudeixi de ben a prop dels monòlegs d’humoristes de primer nivell.

I per aquells que prefereixin l’humor en anglès, arriba RiuEstiu & Hushhush Comedy, el show de monòlegs en anglès més destacat del moment a Barcelona, presentat per les còmiques Hannah Becker i Lucy Martí, i compatarà amb l’espectacle de còmics professionals convidats del circuit internacional.

CINEMA SOTA LES ESTRELLES

El cicle de les Nits d’estiu del Poble Espanyol es completarà amb dues projeccions del Festival Internacional de Cine Documental de Barcelona (una al juliol i una a l’agost). Un format únic per gaudir a l’aire lliure d’una de les joies documentals que componen la programació del Festival IN-EDIT on tour!

   

INFORMACIÓ PRÀCTICA

 

NITS D’ESTIU AL POBLE ESPANYOL

Del 27 de juny al 31 d’agost 2019

 

NITS DE BLUES

Dates: Tots els dijous des del 27 de juny al 29 d’agost (excepte el 18 de juliol)

Horari: a partir de les 21h

Preu: des de 5,5€ (online) / 6,5€ (taquilla)

 

RIUESTIU

Dates: Tots els dissabtes del 29 de juny fins al 31 d’agost (menys el dia 20 d’agost)

Horari: a partir de les 21h

Preus: a partir de 12€ (online) / 24€ (taquilla)

 

RIUESTIU & HUSHHUSH COMEDY

Dates: 24 de juliol i 7 d’agost

Horari: a partir de les 21h

Preus: a partir de 12€ (online) / 24€ (taquilla)

 

MÀGIA JÚNIOR

Dates: tots els dissabtes del 6 de juliol fins al 31 d’agost (menys els dies 20 de juliol i 3 d’agost )

Horari: a partir de les 18h

Preus: a partir de 9€ (online) / 12€ (taquilla)

 

Més informació a www.poble-espanyol.com

 

 

 

 

 

 

 

ACUSTIC POMELO

Dates: 12 i 26 de juliol, 9 i 23 d’agost

Horari: a partir de les 20h

Preus: a partir de 10€ (online) / 12€ (taquilla)

 

ROCK EN FAMÍLIA

Dates: 10 d’agost

Horari: a partir de les 20:00h

Preus: a partir de 10€ (online) i 12€ (taquilles)

 

IN-EDIT on tour!

Dates: 23 de juliol i 27 d’agost

Horari: per determinar

Preus: a partir de 8€ (online) i 10€ (taquilles)

 

MAS I MAS

Dates: 31 d’agost

Horaris i preus: per determinar

 

 

 

 
                                                                                                           

Patrocina:

 

Amb la col·laboració de: