NOM Sala Petita del TNC del 7 al 17 de març de 2019.

 

da350d53-244a-460b-bfd3-000b874f42aa

Després de l’èxit de Foot-ball, de la temporada 2014-2015, i de la seva llarga i reconeguda trajectòria professional, Cesc Gelabert i la companyia Gelabert Azzopardi tornen al TNC amb NOM, una obra innovadora i sorprenent.

NOM és una obra de Gelabert Azzopardi Companyia de Dansa, producció del Teatre Nacional de Catalunya i Dansa. Quinzena metropolitana, amb la col·laboració de Grup de Tecnologies Audiovisuals d’Eurecat – Centre Tecnològic de Catalunya i Gelabert Azzopardi Companyia de Dansa. L’espectacle es podrà veure a la Sala Petita del TNC del 7 al 17 de març de 2019.

Cesc Gelabert, recentment guardonat amb la Medalla d’Or al Mèrit Cultural per l’Ajuntament de Barcelona, torna al TNC després de l’èxit de Foot-ball (temporada 2014-2015), el qual va assolir un 92,81% d’ocupació i una excel·lent crítica per part del públic.

La dansa de Cesc Gelabert es reinventa en aquesta road movie tecnològica des dels sentits i cap als sentits
El TNC programarà un cicle de dansa contemporània en el qual Cesc Gelabert presentarà el seu últim treball. Un diàleg multipolar, sense jerarquies, entre els intèrprets / ballarins, el músic, la il·luminadora, el coreògraf  i la dissenyadora de vestuari. Una coproducció del Teatre Nacional de Catalunya, una càpsula específica per a l’espai concret, amb improvisacions i matisos diferents en cada sessió.

Aquest espectacle forma part del festival Quinzena Metropolitana.