Octubre i novembre al Teatre Biblioteca

A continuació les propostes que tindran lloc al Teatre Biblioteca de Catalunya les properes setmanes. Una nova edició del Festival Escenes de Filosofia i Teatre, on posem en diàleg dues disciplines que es parlen i es barregen per donar lloc a nous formats. Toni Gomila i Produccions de Ferro presenten dues produccions dins el cicle Aquesta tardor sa Biblioteca és ca nostra i per inaugurar la temporada, una xerrada amb Àngels Margarit per continuar pensant i parlant sobre la importància de les arts en l’àmbit de l’educació.
ESCENES DE FILOSOFIA I TEATRE, 3a edició
La filosofia torna al teatre, aquest any, a partir de l’AMOR.
17, 18 i 19 d’octubre al Teatre Bibloteca de Catalunya

Una coproducció de La Maleta de Portbou i La Perla 29. Amb el suport de la Fundació Banc Sabadell
Una proposta de Josep Ramoneda i Oriol Broggi. Comissari: Raffaele Pinto. Director d’escena: Oriol Broggi

Ponents: Yaiza Berrocal, Nermond Carrasco Jaume Casals, Victoria Cirlot, Mercedes de Francisco, Eva Illouz, Imma Monsó, Cèlia Nadal, Enric Puig Punyet, Marta Segarra, Carlota Subirós, Marco Rossano i Brigitte Vasallo.
Intèrprets: Maria Cabrera, Jordi Figueras, Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, Nora Navas, Fina Rius, Guillem Rodríguez, Xavier Ruano, Carol Rovira, Clara Segura i Josep Sobrevals.

+info aquí / Entrades ja disponibles aquí

AQUESTA TARDOR SA BIBLIOTECA ÉS CA NOSTRA

Del 23 al 27 d’octubre
ACORAR
Escrita i dirigida per Toni Gomila. Direcció de Rafael Duran.
Acorar és una reflexió sobre la identitat col∙lectiva dels pobles, sobre què és allò que ens defineix, què és allò que fa que – encara‐ existeixi la nostra comunitat. El monòleg que ha rebut nombrosos premis i s’ha vist a les cartelleres catalanes sempre amb les entrades exhaurides es podrà veure durant 5 dies al Teatre Biblioteca.

+ìnfo aquí / Entrades a la venda aquí

Del 14 de novembre a l’1 de desembre podreu veure també al Teatre Biblioteca Rostoll Cremat, una al·legoria de l’ambició i la cobdícia humana reflectida a la Mallorca contemporània, escrita per Toni Gomila i dirigida per Oriol Broggi. +info aquí / En breu, entrades a la venda

ON NO HI HA CAL·LÍGRAFIA, HI HA COREOGRAFIA
Una conversa amb Àngels Margarit

Dilluns 7 d’octubre a les 19h
Àngels Margarit és ballarina, coreògrafa i pedagoga de dansa contemporània. Des del 2016 és la directora del Mercat de les Flors. L’art de donar forma als signes d’una manera expressiva, harmoniosa i elegant. La dansa. L’escriptura. El moviment i les arts en el món de l’educació. El valor de la dansa en el desenvolupament de les persones. I molt més.

Organitza: #AsSocPerla
L’entrada és gratuita i l’aforament limitat. Cal reservar plaça aquí

Segueix-nos a
Twitter | Facebook