ActividadesActualidad

OFFF TALKS / OFFF FESTIVAL SHOWCASE BOLDTRON DIJOUS 7 FEBRER MOVISTAR CENTRE. BARCELONA

OFFF Talks convida a l’artista Boldtron a parlar de com connectar il·lustració, art i disseny 3D a través de la realitat virtual

Aquest dijous se celebra la segona sessió d’OFFF Talks de la mà de l’OFFF Festival i Movistar Centre de Barcelona. Per a aquesta ocasió s’ha convidat a l’artista barceloní Boldtron, especialista i amb llarga experiència a l’entorn de la realitat virtual.

Boldtron ha col·laborat amb reconegudes marques com Lacoste, Nike o Trident i amb estudis com Serial Cut, Six N. Five o ElmotionLab.

La conferència d’aquest dijous és a les 19 hores a Movistar Centre de Barcelona. És gratuïta amb inscripció prèvia.

OFFF Talks – Showcase Boldtron
Quan el món digital s’uneix a la creativitat, és quan la màgia succeeix.

Aquest dijous 7 se celebra la segona sessió d’OFFF Talks a Movistar Centre de Barcelona, de la mà de l’OFFF Festival, reconegut certamen de l’escena del disseny i la creativitat a nivell mundial.

Par a aquesta ocasió s’ha convidat a participar a Boldtron, barceloní especialista de la realitat virtual que oferirà una conferència on contarà com connectar el costat més creatiu de la ciutat a través de la il·lustració, l’art i la música.
80ea7797-e1df-4aab-bdcb-5913d4144f92 (1)

 

 

 

 

 

 

 

BOLDTRON

Boldtron és un director creatiu i artista 3D afincat a Barcelona. Després de més de 20 anys treballant com il·lustrador i director d’art a Espanya, Regne Unit, Dinamarca, França, Alemanya i Japó, Boldtron s’ha assentat a la seva ciutat natal, Barcelona, i centra el seu treball en CGI / 3D i realitat virtual.

Basada en l’experimentació, la investigació i el desenvolupament de noves tècniques, la producció creativa recent de Boldtron ha aconseguit col·laboracions amb marques com Lacoste, Nike i Trident, així com amb estudis com Serial Cut, Six N. Five i ElmotionLab.

A Boldtron li agrada abordar la seva feina des d’una perspectiva orgànica, utilitzant un procés creatiu manual amb un resultat final en l’art digital.
OFFF Festival

OFFF, el Festival Internacional de Creativitat, Art i Disseny Digital celebrarà la 19a edició a la seva cita anual a Barcelona els propers 25, 26 i 27 d’abril al Museu del Disseny.

OFFF segueix liderant l’escena del disseny i la creativitat com la plataforma global de la indústria creativa que marca les tendències de la nova imatge i estètica en els camps del disseny, la música, l’art, l’espectacle i la cultura digital.

OFFF reuneix a la comunitat més àmplia de professionals del sector del disseny i creativitat local i internacional, curiosos, estudiants i el talent emergent que assisteix a les diferents edicions internacionals buscant inspiració. En els 18 anys d’experiència Offf ha celebrat més de 40 edicions per tot el món sota el segell OFFF on tour. El 2018 OFFF ha estat present a Milà, Lituània, Viena, Tel Aviv, Mèxic, Sevilla i Moscou.

OFFF TALKS
OFFF Festival

Dijous 7 febrer
De 19h a 21h
MOVISTAR CENTRE

Plaza Catalunya – Fontanella. Barcelona

ENTRADA GRATUÏTA AMB INSCRIPCIÓ PRÈVIA
Més informació: AQUÍ

SEGUEIX A OFFF FESTIVAL A LES XARXES