Poliorama en família” inicia l’any 2015 amb “El llibre de la selva” de la companyia Veus Veus (diumenges des del 11 fins el 25 de gener)

Poliorama en família” inicia l’any 2015 amb “El llibre de la selva” de la companyia Veus Veus

sherekahn

La companyia Veus Veus arriba el proper diumenge 11 de gener de 2015 a les 12.30 h al Teatre Poliorama de Barcelona, amb la seva producció “El llibre de la selva” basada en el conegut llibre d’aventures de Rudyard Kiplings.
És de nit i a la jungla se sent el plor d’un cadell humà. Akela, el Llop, troba aquest cadell i decideix criar-lo sota la llei de la jungla i decideix que Baghera, la pantera, sigui el mestre d’aquest noi. Hathi, l’elefant, decideix el nom del cadell: Mowgly. Baghera i l’ós Baloo es fan companys inseparables del noi però hi ha un animal que intentarà impedir que Mowgly es faci gran, el tigre Shere Khan.

Un espectacle que ens farà vibrar amb les aventures dels seus protagonistes i ens apropa també als valors de l’amistat, del treball en equip, la confiança en els altres, la superació personal, el respecte vers la natura,etc.
Veus-Veus, intentant ser fidels a la historia original, i jugant amb unes màscares que transformen els actors en els diferents animals – personatges que va crear Kipling – presenten el seu particular Llibre de la Selva, amb el que, amb música i cançons traslladar el públic a la jungla india per fer gaudir del conte que va marcar tota una època.

Els diumenges des del 11 de gener fins el 25 de gener de 2015 a les 12.30h al Teatre Poliorama dins el cicle VIU EL TEATRE 2014-2015.

AGENDA
Espectacle:EL LLIBRE DE LA SELVA Cia: Veus veus
Recomanat a partir de 3 anys
Espai: Teatre Poliorama (La Rambla, 115 Bcn)
Funcions: 11, 18 i 25 de gener de 2015 a les 12.30 h.
Preu entrades: 10€ a 12€ Compra d’entrades: Taquilles Teatre Poliorama i www.teatrepoliorama.com
Durada: 1h

Més informació: http://www.viuelteatre.com/el-llibre-de-la-selva/

FITXA ARTÍSTICA I TÈCNICA
Intèrprets:
Xavier Elies Shere Khan, Kaa, Hathi

Jordi Font Baghera, Rei Lui

Jordi Vicente Akela, Baloo
Montse Gonzalez Mowgly
Enregistrament R. Boya i S. Cerni
Coreografia Joan Maria Segura
Escenografia Mone Rodriguez i Eli Rodriguez
Màscares i Vestuari Xevi Ribas
Disseny Gràfic Inés Moltó
Músiques Albert Doz
Adaptació Albert i Gabriel Doz
Producció executiva Jordi Font
Direcció Gabi Doz
Producció Veus-Veus