PREMIS TIME OUT BARCELONA 2016

 

PREMIS TIME OUT BARCELONA 2016

Els lectors trien els seus herois culturals

 

 tob437_web

  • Sebastià Portell, Maria Arnal i Marcel Bagès, Terrats en Cultura, TRANSforma la Salut, Pastrami/Paradiso, el Moog, Koku Kitchen Buns i el volcà d’arròs del Minyam han estat els més votats
  • El Premi Time Out 2016 reconeix els 40 anys de trajectòria del Casal Lambda en la lluita pels drets LGTBI
  • Els premis de la 8a edició es lliuraran dissabte 21 de gener al migdia en una festa-vermut

 

Per vuitè any consecutiu els lectors de Time Out Barcelona han escollit el millor de la gastronomia, l’oci, la creació i la cultura a Barcelona entre els nominats. Els premis, que s’han fet públics avui al número 437 de la revista, es lliuraran dissabte 21 de gener al migdia en una festa-vermut.  La portada amb l’escriptor Sebastià Portell, premi al millor creador, ret homenatge a la caràtula del disc Heroes de David Bowie, en record al músic britànic.

D’altra banda, i fora de concurs, la publicació ha reconegut amb el Premi Time Out 2016 la trajectòria del Casal Lambda en la lluita pels drets de gais, lesbianes i transsexuals.

 

PALMARÈS PREMIS TIME OUT 2016

MILLOR CREADOR: Sebastià Portell. L’escriptor de 24 anys ha estat la gran sorpresa de la temporada amb la seva primera novel·la El dia que va morir David Bowie.

Finalistes: Albert Serra, Agrupación Señor Serrano.

MILLOR PLAT: El volcà d’arròs del Minyam, de la mà del xef Hug Pla que està fent pujar com l’escuma el restaurant del Poblenou, tal i com ja va aconseguir al capdavant del Kaiku.

Finalistes: Tatin de ceba (Cometa Pla), Pop a la brasa (This & That Co.)

MILLOR RESTAURANT: El sud-est asiàtic a preus imbatibles ha conquerit el paladar dels barcelonins que han triat el Koku Kitchen Buns com a millor restaurant.

Finalistes: Dos Pebrots, Agut

MILLOR BAR: Pastrami/Paradiso, la combinació d’entrepans gourmet i cocteleria d’autor al barri del Born s’endú la palma entre els lectors de Time Out.

Finalistes: El Santet, Bodega Sopena.

MILLOR INICIATIVA CIUTADANA: La plataforma TRANSforma la Salut lluita des de diferents fronts per despatologitzar la transsexualitat i representar els interessos de diverses associacions amb una sola veu.

Finalistes: Ús Barcelona, Metromuster.

MILLOR PROJECTE INNOVADOR: Terrats en Cultura la iniciativa de Coincidències per fer pujar les arts escèniques al més alt de la ciutat.

Finalistes: Hi Jauh USB?, Minimúsica.

MILLOR CLUB/FESTA: El veterà Moog renova la confiança del públic més noctàmbul amb la seva oferta d’electrònica 365 nits a l’any.

Finalistes: Brunch-in the park, Estraperlo.

MILLOR OBRA: ‘Verbena’, l’àlbum de debut de Maria Arnal i Marcel Bagès porta al segle XXI el llegat de les cançons populars i l’arqueologia musical.

Finalistes: ‘Rayos’ (Miqui Otero), ‘Carmela’ (Jaume Plensa).

PREMI TIME OUT 2016: Casal Lambda, 40 anys lluitant pels drets LGTBI amb els recursos de voluntaris i socis com a principal font de finançament.