Princeses, superherois i superheroïnes, protagonistes per un dia al Poble Espanyol (19 de febrer)

Princeses, superherois i superheroïnes, protagonistes per un dia al Poble Espanyol

 
 
 CARNESTOLTES2017-315x315
  • El recinte de Montjuïc proposa una jornada festiva en la qual els més petits lluiran les seves millors disfresses i es faran fotos amb personatges com Spiderman, Ladybug o Blancaneus

 

  • La programació familiar del mes de febrer al Poble Espanyol inclou també dues obres de teatre i una instal·lació de jocs a l’aire lliure

 

 

 Tots els nens i nenes que somien amb un món fantàstic de princeses i preciosos vestits o amb herois que tenen poder sobrehumans tenen una cita el proper diumenge 19 de febrer al Poble Espanyol. Aprenents d’Spiderman, Blancaneus, Ladybug, Frozen…, estan convidats a lluir les seves disfresses i gaudir d’una festa dedicada a aquests personatges: Princeses, superherois i superheroïnes per un dia!

 

Algunes de les princeses més conegudes pels més petits seran al Poble, faran un ball i es faran fotos amb tothom qui ho vulgui, i també comptarem amb superherois que els nens podran conèixer i fer-s’hi fotos. A més, els més valents podran aconseguir el diploma de superheroi si superen les exigents proves d’iniciació que se’ls proposaran.

 

Tampoc hi faltarà una zona de jocs, una gimcana, un espai de maquillatge infantil i alguns tallers.

 

Una proposta familiar cada diumenge

 

Cada setmana, el Poble Espanyol proposa una activitat dirigida als més petits. Durant el proper mes de febrer, a banda d’assistir a la festa dedicada a princeses, superherois i superheroïnes, nens i nenes i també els pares podran descobrir els costums dels habitants dels Pols amb l’espectacle Contes de gel de la companyia Teia Moner (5 de febrer) i coneixeran l’entranyable amistat entre una nena i un dinosaure amb l’espectacle Maure el dinosaure de Teatre Nu (12 de febrer). Les famílies també tindran l’oportunitat d’esprémer al màxim la seva creativitat i el seu enginy amb Recicloperats, una instal·lació apta per a tots els públics integrada per 18 jocs diferents (26 de febrer).  

 

 

Més informació i venda d’entrades a www.poble-espanyol.com

 

 

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA:

 

PRINCESES, SUPERHEROIS I SUPERHEROÏNES PER UN DIA!

Diumenge 19 de febrer de 2017

Horari: D’11 a 17 hores

Entrada gratuïta menors de 4 anys. Adults i nens: 6€. Entrades online: 5€

 

RESTA D’ACTIVITATS FAMILIARS DELS DIUMENGES

Diumenges 5, 12 i 26 de febrer, 12:30h

Activitats incloses amb l’entrada al recinte i gratuïtes per a socis del Poble Espanyol.