Quan temps em queda? arriba aquest diumenge a L’Auditori de CornellàArriba a L’Auditori Quant temps em queda?, una de les comèdies teatrals amb més ressò de la temporada

Amb aquesta obra commemorem el Dia Mundial del Teatre amb un 20% de descompte en entrada anticipada aplicable també a la comèdia Emergència

El proper 27 de març es commemora el Dia Mundial del Teatre. Per celebrar-ho, diumenge 26 a L’Auditori rebrem Quant temps em queda?, una de les comèdies teatrals de l’any que es va estrenar al Festival Grec 2022 i acaba de fer temporada al Teatre Goya entre el febrer i el març d’aquest mateix any. Sens dubte, un dels plats forts de la nostra temporada estable Primavera 2023. A L’Auditori volem que el nostre públic gaudeixi de teatre de qualitat i per commemorar el Dia Mundial del Teatre, apliquem un 20% de descompte si es compren entrades per Quan temps em queda? i per la comèdia Emergència (programada pel 16 d’abril) entre el 20 i 25 de març.

L’obra, escrita i dirigida per la reconeguda Marta Buchaca, ens presenta la història d’un home que descobreix que només li queda un mes de vida. El Pere té una llista enorme de bogeries que vol fer abans del final: deixar la feina, fer la volta al món, ser descaradament sincer amb tothom, passejar-se nu pel Passeig de Gràcia, pujar de genolls a Montserrat, fer un trio… I la més important: assegurar-se que la seva dona i el millor amic seran feliços quan ell falti. Té una estratègia preparada que segons ell no pot fallar.

A partir d’aquesta premissa còmica, la dramaturga fa un retrat de les vides, les pors, els complexos i les mancances dels seus personatges. Com es plantegen la vida? Com fan front a les complicacions i contradiccions que implica? Tot això relatant la inevitable experiència de la mort a través de la comèdia.

Una comèdia per morir-se de riure, sota una encertada direcció i interpretacions hilarants de Lluís Villanueva, Betsy Túñez, David Vert i Marta Bayarri, que ens recorda que cal viure cada dia, no com si fos l’últim de les nostres vides, sinó l’únic.
 
L’obra marcarà l’equador de la temporada, que continuarà després de Setmana Santa

L’Auditori farà una pausa en la seva programació fins el cap de setmana del 15 i 16 d’abril. Es reprendrà amb dues propostes del “Cicle Emergents”, el concert de rock-pop de Perfecto Desorden, la jove banda de L’Hospitalet, i l’obra de teatre de la Cia. Triangle Teatre de Cornellà Emergència, un text també de Marta Buchaca.

Tota la informació d’aquests espectacles i de la resta de programació de L’Auditori per aquest 2023 en www.auditoricornella.com. Recordem que el nostre teatre està adherit a la iniciativa del Bo Cultural Jove que atorga el Ministeri de Cultura per apropar la cultura als adolescents que arriben a la majoria d’edat .