¿Qué fue de Pavlovsky? amb Bárbara Granados i la presència de l’estrella 5,6,7 ,8 i 9 de setembre

¿Qué fue de Pavlovsky?
amb Bárbara Granados i la presència de l’estrella

5 úniques funcions obrint temporada al Teatre La Gleva
Entrades a la venda a atrapalo.com

L’artista torna a l’escenari amb un espectacle que forma part del contingut d’un documental en rodatge

«És viu? Està en una residència? En un sanatori? “Està molt malament, pobret, es veu… “

Fa més de cinc anys que Ángel Pavlovsky va abandonar els escenaris i tota vida pública, tot mantenint el contacte amb molt poques persones.

Entre elles, la que des de fa 20 anys va ser la seva pianista, Bárbara Granados, que no vol continuar mentint i explicarà tota la veritat sobre Pavlovsky, amb la participació del propi artista.

Funcions:
5,6,7 i 8 a les 20:30
9 a les 19:00
Entrada 20,00€ – Anticipada 16,00€

 

La idea de fer un espectacle neix de la necessitat de dotar d’un contingut específic el documental que ESTUDI BÁRBARA GRANADOS està produint i en fase de rodatge sobre la seva trajectòria i que ens aproximarà el personatge i la persona d’una manera íntima i diferent. El documental, que té prevista la seva estrena al llarg del 2019, va obrir aquest mes d’agost una plataforma de finançament a través de Verkami.

Els realitzadors del film i el propi artista es van anar animant i han decidit fer una breu temporada de representacions al Teatre La Gleva per compartir amb el “seu” públic l’experiència de tornar a l’escenari i “desenterrar” el personatge de “la” Pavlovsky. La idea inicial era fer una única representació, però donada la capacitat de la sala i l’interès que ha despertat, es faran 5 funcions.

 

 

 


ÁNGEL PAVLOVSKY

Nascut a la República Argentina el 1941, va iniciar les seves activitats en el món de l’espectacle en la seva etapa d’estudiant universitari a Buenos Aires. Va fer teatre de text, de gest i dansa, en espectacles teatrals i operístics. Va prosseguir la seva formació a França i el 1973 va traslladar la seva residència a Espanya, on va treballar com a coreògraf i mim a TVE.

Comença a participar en espectacles de music hall i el 1974 neix el seu personatge de “La Pavlovsky”, que es consolida a partir del 1975, quan es trasllada a Barcelona.

Des d’aleshores, tot i que ha fet espectacles teatrals de text i òpera a les ordres de diversos directors a Espanya i França, La Pavlovsky l’ha acompanyat sempre i li ha atorgat una popularitat i escalf del públic poc comuns.

L’any 2013, després de més 50 anys de carrera damunt dels escenaris, Pavlovsky es retira.

 

pavlovsky_pipiquer727-800_400 (1)