LA DONA DE NEGRE. – El gran èxit de la cartellera londinenca arriba a Barcelona, a partir del 20 de setembre

  

 22-310x150

  

 

    

LA DONA DE NEGRE. – El gran èxit de la cartellera londinenca arriba a Barcelona

 

   

 

 

LA DONA DE NEGRE

 

 

A partir del 20 de setembre

 

Funcions prèvies: 20, 21, 22, 23, 27 i 28 de setembre

Funcions regulars: a partir del 29 de setembre

 

Horaris: dijous i divendres a les 20h, dissabtes a les 19h i diumenges a les 18h.

 

Preu taquilla: 22€

Preu funcions prèvies: 10€

Durada: 105 minuts / Idioma: Català

Després dels grans èxits que ha obtingut el Teatre del Raval amb els espectacles d’Agatha ChristieTESTIMONI DE CÀRREC (desembre 2015/gener 2017 – 15.000 espectadors) i LA VISITA INESPERADA (setembre 2017/maig 2018 – 15.000 espectadors) volem respondre a la demanda del públic, que ens demana més espectacles de gènere negre i de misteri.

 

Adaptada per Stephen Malatratt el 1987 a partir de la novel·la del mateix títol original de Susan Hill, THE WOMAN IN BLACK es va estrenar a la programació nadalenca del Scarborough Theatre a Yorkshire. El 1988, el productor Peter Wilson va adquirir els drets per produir-la en un petit teatre de Londres. L’obra va aconseguir atrapar al públic immediatament. Tant que, després de vint-i-cinc anys d’exhibició contínua en el West End, s’ha convertit després de LA RATERA en la segona obra no musical que més temps ha romàs en la cartellera londinenca. L’obra ha estat produïda en més de quaranta països (per exemple a Mèxic, on porta ja divuit anys en cartell) Durant aquests vint-i-cinc anys més de deu milions d’espectadors han vist aquest espectacle que ara arriba a l’escenari del TEATRE DEL RAVAL.

SINOPSI:

 

Arthur Kipps, advocat de mitjana edat, lloga un teatre i contracta els serveis d’un actor professional per a què l’ajudi a recrear quelcom que li va succeir anys enrere i que encara el turmenta. Un succés real però fantasmagòric i amb resultats tràgics per a ell i la seva família. Per a superar els seus traumes escenifiquen aquells dies en què una aparició fantasmal seguia els seus passos.

 

Des d’un escenari ple de mobles, papers i altres objectes, en Kipps comença a llegir la seva història de manera cohibida i desconfiada; però, a poc a poc, aconsellat per l’actor i amb l’ajuda dels efectes teatrals, va creixent en ell la confiança i la capacitat d’actuació, mentre veiem com va representant diferents papers, passant de la narració a la interpretació teatral en tota regla.

 

“La dona de negre” està basada en la novel·la de Susan Hill, teatralitzada per Stephen Mallatratt. L’obra comença de forma inquietant i va guanyant intensitat minut a minut, arribant a un desenllaç terrorífic que farà tremolar l’espectador més valent.

 

Repartiment:

L’Actor: GERARD CLAVELL

En Kipps: CARLOS VICENTE

   

Equip artístic:

 

Autors:                     ………………….   SUSAN HILL i STEPHEN MALLATRATT

Traducció i adaptació:    …………..  TAMAR AGUILAR

Direcció:                    ………………..   EMPAR LÓPEZ

 

Ajudant de direcció       …………….   ÀNGEL AMAZARES

Disseny llums:          …………………   XAVIER COSTAS

Disseny de So:        ………………….   JORDI BALLBÉ

Ambientació i Vestuari: ……………   ESTANIS ABOAL

Coreografia:         …………………….   VALENTINA CALANDRIELLO

Vdeo:                    …………………….   RAFA JIMÉNEZ

Comunicació:         …………………..   XTRATEGIUM

Producció:               ………………….   MUNTSA TUR i TAMAR AGUILAR

 

UNA PRODUCCIÓ DEL TEATRE DEL RAVAL

 

Link a clip promocional: https://www.youtube.com/watch?v=0bFQb1XkNqs