Reinventant Barcelona”, a la Sala Ciutat, fins el 10 de gener

10978659576_54e4452402_o

Reinventant Barcelona”, a la Sala Ciutat

L’exposició, que es pot veure fins al dia 10 de gener, mostra l’evolució de la ciutat a través de la participació ciutadana

Durant els últims anys, Barcelona ha viscut (i està vivint) canvis constants i importants cada dia, cada hora i a cada instant. Molts d’aquests canvis, que afavoreixen l’evolució social de la ciutat, són fruit de les idees i iniciatives populars d’entitats, associacions i altres organitzacions que treballen pel nostre bé col·lectiu.

Així, l’Ajuntament de Barcelona organitza una exposició a la Sala Ciutat fins al proper dia 10 de gener que, sota el títol Reinventant Barcelona. La ciutat que fan les persones, vol donar a conèixer i a la vegada homenatjar aquestes iniciatives.

Entre els més de 60 projectes que s’hi exposen i que han ajudat a enriquir la participació ciutadana a Barcelona hi ha horts urbans, classes d’idiomes, recorreguts pel patrimoni històric de la ciutat, espais dedicats a l’art o, entre altres, la Shopping Night del Passeig de Gràcia. Es fa visible, així, la tasca dels diversos col·lectius de la ciutat en una mostra representativa de tots els districtes.

Entre els espais i elements de l’exposició hi destaca el vídeo de benvinguda, de l’artista bielorús Aleksandr Krastov, fet a partir de 24.000 fotografies; i una sala coronada per un arbre dels desitjos, on els visitants poden manifestar de manera escrita els seus anhels de renovació per a la Barcelona del futur.

Data d’inici:

22/11/2013

Data de finalització:

10/01/2014

Sala Ciutat

Direcció:

C Ciutat, 2

De dilluns a dissabtes de 15:00 h a 20:00 h
Entrada Gratuïta

diumenges i festius de 10:00 h a 14:00 h

Barcelona és una ciutat viva i vibrant. Una ciutat on passen moltes coses. Una ciutat que canvia cada dia, cada hora, cada instant. Perquè Barcelona és l´empenta de la seva gent, la ciutat avança cap a una nova visió més humana, cocreativa i participativa. Per això la Sala Ciutat us convida a descobrir com es reinventa Barcelona a través de les persones.