ROZALÉN, GOD SAVE THE QUEEN, NIÑA PASTORI I ROSARIO AL FESTIVAL ARTS D’ESTIU a partir del 27 de juliol

PINEDA_19.112428

La novena edició del Festival Arts d’Estiu Costa de Barcelona arriba carregada de novetats. La més significativa és la nova ubicació: uns terrenys entre els termes municipals de Pineda de Mar i Santa Susanna a tocar de la platja, que ja s’han batejat com el nou Espai Marítim. I com no podia ser d’una altra manera el cartell d’enguany serà més potent que mai.

Entre els primers artistes confirmats d’aquest estiu trobem 4 propostes TheProject: Rozalén, Rosario, God Save The Queen i Niña Pastori.

>MÉS INFORMACIÓ I VENDA D’ENTRADES 

***********************

La novena edición del Festival Arts d’Estiu Costa de Barcelona llega cargada de novedades. La más significativa es la nueva ubicación: unos terrenos entre los términos municipales de Pineda de Mar y Santa Susanna muy cerca de la playa, que ya se han bautizado como el nuevo Espai Marítim. Y como no podía ser de otra manera el cartel de este año será más potente que nunca.

Entre los primeros artistas confirmados de este verano encontramos 4 propuestas TheProject: Rozalén, Rosario, God Save The Queen y Niña Pastori.

>MÁS INFORMACIÓN Y VENTA DE ENTRADAS