RÚPITS presenta en directe el nou disc, IMAGINARI, a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm 27 de maig

 

 

En el marc de la presentació de l’escape room La Cerveseria Estrella Damm d’Enigmik

 RUPITS concert_1©David Vicen Photography

 

 

 

 

 

RÚPITS presenta en directe el seu nou disc, IMAGINARI, a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, el proper 27 de maig

 

El proper dilluns 27 de maig, a les 20:30 hores, el grup RÚPITS presentaran en directe les cançons del seu nou discIMAGINARI en un concert molt especial a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona.

 

Per a la nova gira, que es va iniciar a la Sala Stroika de Manresa el passat 26 d’abril, RÚPITS han preparat una posada en escena elaborada, interpretant les cançons encara amb més energia que la del disc i incloent-hi també alguns dels seus temes més destacables dels anteriors àlbums. Tot orientat a transmetre bones vibracions i un ambient festiu que convida al públic a participar activament.

 

IMAGINARI (Cases de la Música, 2019), que es va publicar el passat 10 d’abril, va més enllà del seu anterior paisatge sonor, però sense abandonar el segell propi de les cançons amb un so analògic, més potent, gruixut i electrònic.

 

La masterització del disc de la mà del prestigiós enginyer Alex Gordon als llegendaris ABBEY ROAD STUDIOS de Londres (Beatles, Adele, The Alan Parsons Project, Amy Winehouse, Blur, Coldplay, Iron Maiden, Lady Gaga, Madonna, Oasis, Radiohead, Red Hot Chili Peppers…), ha dotat a la proposta sonora de RÚPITS de més força, perfilant-la amb textures sonores electròniques i contemporànies.

 

RÚPITS, guanyadors del Premi Popular del Sona9 de 2016 (guardó que els va portar a actuar a l’edició del Canet Rockdel mateix any) presenta un conjunt de cançons de pop lluminós per protegir tothom de la pluja de negativitat de la societat. Un IMAGINARI on la música està relacionada amb un univers carregat de solucions per als problemes del dia a dia.

 

El concert a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona (carrer Rosselló 515) començarà a les 20:30 hores, després de la presentació de l’Escape Room de La Cerveseria Estrella Damm a càrrec d’Enigmik, a les 20:00 hores. L’entrada és lliure prèvia inscripció a  www.lacerveseriaescape.com.

 

Videoclip de PLANETESwww.youtube.com/watch?v=ijQ9wOBNuCo&feature=youtu.be