Teatro

RICARD III DE WILLIAM SHAKESPEARE CIA. NOMIART Del 15 de maig al 2 de juny de 2019 Sala Joan Brossa

Del 15 de  maig al 2 de juny de 2019
ESTRENA 15 de maig

ENTRADES

 SINOPSI

Ricard III és el personatge principal del drama històric de Shakespere. La història pren forma a partir del final de la guerra civil coneguda com les Dues Roses. La rivalitat entre la casa dels Lancaster i dels York és, de fet, l’epíleg de l’obra de Shakespeare a la batalla de Bosworth del darrer acte. Ricard III, Duc de Gloucester vol ser rei. Per aconseguir el poder i perpetuar- s’hi està disposat a tot. Ricard III amaga la complexitat d’una personalitat profundament humana i enormement necessitada d’afecte. La clau per a ell: el poder. A partir d’aquí les grans preguntes afloren a través dels versos i les imatges de l’obra: El poder és la veritat que hi ha darrere les relacions familiars, de parella, d’amistat i, en general, de les relacions humanes? Perpetuar-se en el tron del poder és el que avui ens dóna seguretat? Vivim educats per al poder com a forma dominant i necesària entre els individus de l’espècie? I si és així… Quin preu vam, estem i pagarem?

Espectacle en català, anglès i danès

 

FITXA ARTÍSTICA

Direcció i dramatúrgia Raimon Molins
Escenografia Clàudia Vilà i Miren Oller
Disseny d’il·luminació Mingo Albir
Disseny sonor Àlex Polls
Assessorament de vídeo Joan Rodón
Música Sebastià Gris
Disseny gràfic del cartell Gorka Plans i Christian Nubiala
Producció NomiAr(t) Produccions i Atrium Produccions
Alumne en pràctiques El Timbal Jordi Dragón
Intèrprets Aitor Gabaldà, Pol Nubiala, Sara Palomo Kokbøl, Mariantònia Salas, Marc Solé, Paula Sunyer, Ona Borràs i Maider Lasa Santamaríav

En col·laboració amb l’Institut del Teatre – Diputació de Barcelona i l’Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle (ESTAE).

Agraïments Agraïments Alejandro Bordanove, Anna Maruny, Isabel Soriano, Antonio Garcia Arts-cenics, Joan Nubiala, Claudia Manini, Miguel Pellejero, Pablo Gómez, La Palomera, Lluc Aubach, Esther Bové, Albert Roig, Christian Atanasiu i a tots els mecenes del micromecenatge.

 

HORARIS I PREUS

Horaris De dimecres a dissabte a les 20.30 h i diumenge a les 19 h
Preus Dimecres i dijous: 14€. Divendres, dissabte i diumenge: 20€

Duració 1 hora i 30 minuts

XARXES SOCIALS

#RicardIII

15 maig de 2019 — 2 juny de 2019

Sala Joan Brossa

DIRECTOR RAIMON MOLINS