Actualidad

Sant Medir 2014 (3 de març)

cartell2014

3 de març

“El caramel té dolçor, llença’l dolçament”

SANT MEDIR A SARRIÀ
Durant el matí, les colles del barri de Sarrià ce- lebren la diada de Sant Medir amb una cercavila pels carrers i places i, com és habitual, es troba- ran a la Plaça del Consell de la Vila. Enguany, la Federació de Colles les acompanyarà amb dos camions plens de romeus d’altres colles. A partir de les 18.30 hores, les colles fan una desfila- da en seguici pels carrers del barri des del Desert de Sarrià fins a la Plaça del Consell de la Vila.

SANT MEDIR A SANT GERVASI Durant el matí, les colles de Sant Gervasi partici- pen en la cercavila pels carrers i les places del barri. Al vespre, es reuneixen amb la resta de colles al carrer Sant Salvador per realitzar la desfilada.

SANT MEDIR A GRÀCIA
Durant el matí, les colles participen en la cerca- vila pels carrers i les places de Gràcia. A partir de les 10 del matí, totes les colles passen per la Plaça de la Vila de Gràcia, per davant de la seu del Districte de Gràcia. A les 8 del vespre, totes les colles es concentren pels carrers de Sant Salvador i Escorial per tal d’iniciar la desfilada, encapçalada per la colla por- tadora de la bandera de la Federació i la Orquestra Municipal de la Guàrdia Urbana Muntada. L’itinerari del vespre serà: Sant Salvador, Nil i Fa- bra i Gran de Gràcia, per acabar la desfilada al Pla de Salmeron, on les colles saludaran a les autori- tats presents.

IMPOSICIÓ DE LLAÇADES DE SANT MEDIR A LES COLLES
A la una del migdia, es celebra una missa en ho- nor a Sant Medir a l’Esplanada del Miracle de l’Ermita, a Sant Cugat, on el Pare Lluís Vitori, consiliari de la Penya Regalèssia, i en Mossèn En- ric Subirà, consiliari de la Federació de Colles, fan honor a Sant Medir. Un cop acabada la missa, es col.loquen les llaça- des commemoratives a les banderes de les colles assistents.