Teatro

Sé de un lugar (del 04/05/2018 al 06/05/2018) Sala Beckett

5f9b2283-1623-4743-b807-eb93e2cb9d49

 

 

 

 

 

 

 

Sinopsi
Al final, la Béré i el Simó ho han deixat. Potser angoixat per la ruptura, sembla que ell no surt de casa ni per anar a comprar, ja que contracta un veí indi perquè ho faci per ell, en Shahrukh. En canvi, ella aprofita la seva recuperada independència per sortir al món, viatjar i experimentar amb amants d’ambdós sexes. Tot i això, troba temps per visitar el Simó de tant en tant, preocupada pel seu aïllament progressiu. Passen els mesos i el Simó no sembla decidir-se a sortir a l’exterior.

Tot i trobar-se a dos llocs vitals totalment antagònics, els dos personatges intenten mantenir un relació més enllà de la seva fracassada història d’amor, una pretensió potser contra-natura. O potser no.

Sé de un lugar planteja una pregunta que tots ens hem fet com a mínim un cop a la vida: és possible l’amor després de l’amor?

Autoria i direcció: Iván Morales

Repartiment: Anna Alarcón (Béré) i Xavi Sáez (Simón)

Assessorament físic: Joana Rañé
Ajudant de direcció: Lali Àlvarez i Ona Millà
Fotografia del cartell: Marina Raurell
Fotografies de l’espectacle: Leila Cherifi
Producció: Clara Aguilar i Ona Millà

Aquest espectacle no hauria estat possible sense la participació de Nuri Téllez Bravo, Juanjo Maria Tarrasón, Marina Raurell, Marc Lleixà, Joan Rossell, David Pintó, Carles Mallol, Montse Colomé, Sílvia Apiroz, Marta Oliveres i Joan Bacardí

Agraïm la col·laboració a Muebles Alarcón i a la Sala Beckett

Una producció de losMontoya, estrenada sota la companyia Prisamata el 21 de febrer de 2011 a La Caldera