Setembre aixeca el teló de L’Auditori de Cornellà

Dissabte, 18 de setembre encetem la temporada de Tardor 2021 amb Hija de la Luna, l’exitós tribut a Mecano protagonitzat per Robin Torres

A L’Auditori de Cornellà ho tenim tot a punt per a la nova programació. Aixequem el teló per donar llum verda a la temporada estable Tardor 2021 amb interessants descomptes i amb gran diversitat d’espectacles de totes les disciplines i per a tot tipus de públic. Ens esperen cares molt populars del món del teatre com Concha Velasco o Rafael Álvarez ‘El Brujo’, espectacles musicals com Hija de la Luna o concerts com el de Sau30, Buhos o El Kanka, programacions familiars amb Dàmaris Gelabert, El Pot Petit o Melanie Glam com a protagonistes i dansa de qualitat amb temes compromesos com l’espectacle ‘Silencio’.

Música

La música ens enlluernarà aquesta tardor per la seva continuada presència en l’escenari. El 18 de setembre inaugurarem temporada amb el musical Hija de la Lunatribut a Mecano que ens transportarà a una època inoblidable. El 2 d’octubre reprendrem el concert de Sau30 que va quedar ajornat en el mes d’abril a causa del confinament municipal que es va decretar per frenar l’expansió de la Covid-19. També en el mes d’octubre, el dia 16, ens espera un registre molt diferent, Simfonova amb la seva nova proposta ‘L’òpera és medecina’. L’endemà, el 17 d’octubre seguim amb música de cambra i amb tres joves promeses que configuren el Trio Meraki. Blanca Albert, Miquel Gusi i Pere Puertas. El mes d’octubre continua amb concerts com el d’El Kanka el dia 23 amb el seu llenguatge de cantautor aflamencat, copla i pop mestís.

Novembre també ens arribarà carregat de música amb el concert de Buhos el dia 6 i la seva Teràpia Col·lectiva. Ja el dia 27 de novembre serà el torn de música i dansa amb l’espectacle ‘Silencio’ de la Cia. Barcelona Ballet Flamenco. En desembre apostarem per la música en família i presentem dues propostes: Dàmaris Gelabert acompanyada de l’Orquestra Simfònica del Vallès l’11 de desembre i el tradicional Concert de Nadal de Valsos i Danses amb l’Orquestra Simfònica Sant Cugat programada pel 19 de desembre.

Teatre

La nova programació ens portarà fins a Cornellà cares molt conegudes del món del teatre. La Cia. La calòrica ens presenta ‘Els Ocells’ el 26 de setembre on extreu el màxim potencial còmic dels seus components. El 13 de novembre, Concha Velasco protagonitzarà ‘La habitación de María’. Rafael Álvarez ‘El Brujo’ també ens visitarà el 21 de novembre encarnant a El Lazarillo de Tormes en ‘El hechizo del Lazarillo’.

Familiar

La programació de la propera Tardor 2021 es completa amb més espectacles aptes per a tots els públics i en especial pels més menuts. Melanie Glam arriba amb la seva màgia més trencadora el proper 25 de setembre. El millor teatre pels més petits ens arribarà de la mà d’El Pot Petit el proper 28 de novembre, especialistes en crear espectacles i concerts que combinen un llenguatge musical amb repertori de creació pròpia amb la música, titelles, teatre i humor.

Les entrades estan a la venda al nostre web, www.auditoricornella.com. Mantenim els abonaments i descomptes. Apliquem un 10% de descompte sobre el preu de taquilla si s’adquireixen les localitats de forma anticipada i un 50% de descompte per entrades infantils als espectacles familiars. Els menors de 25 anys tenen també una baixada en la tarifa d’un 20% de descompte sobre el preu de taquilla. I els majors de 65 anys tindran un preu màxim especial de 10€ per entrada. A aquests preus s’afegeixen la posada a la venda de diferents tipus d’abonaments en funció dels espectacles escollits que permeten combinar disciplines. La voluntat és posar a la venda tarifes assequibles per propiciar que la cultura arribi a tothom.

La informació de la nova proposta cultural de L’Auditori de Cornellà per a la nova temporada Tardor 2021 ja està disponible en www.auditoricornella.com .

Cornellà de Llobregat, 8 de setembre 2021

www.auditoricornella.com