Survival Zombie al Poble Espanyol 12 i 13 d’octubre

WhatsApp Image 2017-09-05 at 16.14.00.jpeg

 

 

 

 


El fenomen Survival Zombie arriba per primera vegada a la ciutat de Barcelona

 

73

 

– Sobreviure als zombis. Aquest serà l’objectiu principal dels qui vulguin participar a l’edició especial de Survival Zombie al Poble Espanyol, la primera que es fa a la ciutat de Barcelona i la 222 de la història de l’esdeveniment. Els propers 12 i 13 d’octubre, de 23 a 5 hores, el recinte de Montjuïc acollirà l’exitós real game que integra proves, teatre interactiu, activitat física, diversió i enginy. Aquesta edició de Survival Zombie, que serà diferent a totes les anteriors, s’ha presentat avui al migdia al Poble Espanyol.

 

En un escenari post apocalíptic, els assistents hauran d’anar superant les proves plantejades pels actors sense ser atrapats pels zombis. Si cauen a les seves mans, es convertiran en un d’ells i
qui vulgui podrà passar per l’equip de maquillatge i viure l’experiència de ser zombi de la manera més realista possible. En definitiva, els participants es convertiran en protagonistes de la seva pròpia aventura de terror.

 

Una de les claus de l’èxit de Survival Zombie és, sens dubte, el realisme en l’ambientació, el maquillatge i l’atrezzo. No s’escatima en sang artificial, pròtesis, bombes de fum, bengales, focs artificials… i un equip de 50 maquilladors. Només així els assistents entraran tant en la història que oblidaran en quin any viuen i fins i tot el seu nom.

 

Una aposta consolidada d’oci alternatiu

 

Survival Zombie és el projecte estrella de World Real Games, una empresa creada l’any 2010 amb la voluntat de crear formes d’oci alternatiu realistes i impactants. L’esdeveniment acumula ja 221 edicions arreu del territori espanyol. Durant l’any 2017 va rebre un total de 150.000 jugadors, ha ofert també en tres edicions del Creuer Zombi i ha arribat a països com.

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA:

 

Dates: 12 i 13 d’octubre de 2018
Horari: de 23 a 5 hores
Edats: A partir de 10 anys (menors acompanyats d’un adult)
Preu: 34,90€
Venda d’entrades a través de www.zombies.es

 

Està totalment prohibit el consum d’alcohol durant tot l’esdeveniment.

image003

 

Més informació a www.poble-espanyol.com