Tancar l’any amb la Cursa dels Nassos (31 de desembre)

 

Tancar l’any amb la Cursa dels Nassos

 CursaNassos-760x428
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Unes hores abans que s’acabi el 2016, la Cursa dels Nassos ofereix la possibilitat de participar en la darrera festa atlètica de l’any a Barcelona.
La Cursa dels Nassos dóna l’oportunitat de viure una festa atlètica unes hores abans que s’acabi l’any. El 31 de desembre, a les 17.30 hores, milers de corredors sortiran del carrer de la Selva de Mar i es dirigiran al pla de Palau en una de les curses més originals i festives del calendari. En aquesta edició, la cursa oferirà un punt d’avituallament de leds al quilòmetre 9 perquè tothom arribi a la meta amb llum. També hi haurà un espectacle amb làsers i altres activitats paral·leles. Com ja és habitual, Esport Solidari Internacional disposarà d’un espai a la Fira del Corredor per recollir material esportiu de segona mà destinat a facilitar la pràctica de l’esport a infants i joves.

HORARIS

  Dies Hores Preus Observacions
  Dissabte a les 17:30h Entrada general de: 14 €  Xip blanc (d’un sol ús): 2 € (cas de no tenir xip propi. No s’inclou en el preu de la inscripció) . El mínim dedat per participar-hi és de 16 anys. Els menors de 18 anys d’edat hauran d’anar acompanyats d’un adult com a responsable d’ells, i els tutors legals hauran de lliurar una autorització signada quan recullin el dorsal del menor. Els atletes amb discapacitats també shan dinscriure per Internet o presencialment com la resta dels participants.

Altres

Hi col.labora:
Club Natació Montjuïc.
Inscripcions a:
Centre Esportiu Municipal Piscines Bernat Picornell. Inscripcions presencialment – dates per confirmar, a loficina del Club Atletisme La Sansi
Organitzat per:
Institut Barcelona Esports. Inscripcions per internet,: fins les 24 h del 22 de desembre mitjançant el web www.bcn.cat/cursanassos
Informa:
Institut Barcelona Esports.