TEATRE GOYA – Arriba la comèdia musical Pegados, un musical diferente

10 anys després de la seva estrena torna la comèdia musical Pegados, un musical diferente
L’obra, dirigida ara per Enric Cambray i la seva coautora Alícia Serrat, està produïda per El Terrat (The Mediapro Studio) i Kaktus Music i protagonitzada pels joves intèrprets Iñaki Mur i Júlia Bonjoch, amb Gemma Martínez en el repartiment, l’actriu que ja va formar part del primer muntatge.Prop de 800 representacions per Catalunya i arreu del món
Pegados explica la història d’un noi i una noia que es coneixen en una discoteca i acaben fent l’amor en un lavabo. A partir d’aquí tot s’embolica quan s’adonen que, per una estranya situació, no aconsegueixen desenganxar-se l’un de l’altre i decideixen anar a l’hospital. Aquí és on comença la història dels dos protagonistes, que estaran condemnats a entendre’s i conèixer-se durant la llarga espera còmica al box d’urgències.  
L’espectacle compta amb els joves artistes Iñaki Mur Júlia Bonjoch i amb Gemma Martínez, que ja va formar part del primer repartiment del musical Pegados, un musical diferente de Ferran González i Alícia Serrat, que va dirigir Victor Conde en la seva estrena.  
Amb 10 anys de vida, el musical compta amb més de 440 representacions realitzades per Espanya entre els anys 2010 i 2014, i amb múltiples versions a països d’Europa i Amèrica Llatina, que sumen en total més de 300 funcions. La gira internacional va recórrer països com Brasil, Colòmbia i Alemanya.
A casa nostra, el musical va assolir un èxit sorprenent. De la mà dels seus autors, Ferran González, Alicia Serrat i Joan Miquel Pérez (música addicional), l’espectacle va guanyar els Premis Butaca a Millor Musical, Millor Composició Musical i Millor Actriu de Musical, i va ser reconegut amb els Premis MAX de Teatre (2011) com a Millor Espectacle de Teatre Musical i Millor Director Musical. 
Pegados ha estat el musical escollit per celebrar el trentè aniversari de la companyia liderada per Andreu Buenafuente i se sumarà a l’espectacle L’Èxit de la temporada, una nova producció que es podrà veure a partir del mes de novembre al Teatre Victòria.