#TeatreaCasa, el teatre de Focus

Focus et porta
 #TeatreaCasa Davant la necessitat de suspendre les representacions en viu i de la necessitat de confinament, una situació gens fàcil ni agradable per a ningú, us volem agrair la confiança que ens heu fet aquests darrers anys fent-vos arribar a casa vostra una part del nostre estimat art, per tal que pugueu seguir gaudint-ne de les arts escèniques, si no en la mateixa mesura que anant a un teatre, tant com les circumstàncies actuals ens permeten oferir-vos-ho.

És per això, que us fem arribar, amb la col·laboració de TV3, la gravació de les nostres teatre-movies ADOSSATS i EL FANTASMA DE CANTERVILLE, dues de les nostres produccions recents de gran èxit als teatres Romea i Condal, juntament amb un contingut extra: les nostres pel·lícules EL NOM i RES NO TORNARÀ A SER COM ABANS, que també tenen un origen teatral, estrenades, respectivament, al Teatre Goya i a La Villarroel.

En la següent cartellera podreu visionar aquests continguts clicant a cadascun dels enllaços.

Esperem que aquesta situació excepcional no s’allargui gaire i que aviat ens puguem retrobar amb vosaltres fent allò que més ens agrada.

Us esperem ben aviat, a tots i totes, de nou, als nostres teatres, 

…perquè el teatre, sobretot, s’ha de viure!

Cartellera online
 

Teatre-Movies 

2017 | 1h 35min | Per a tots els públics

23 d’abril. Sant Jordi. Una urbanització de cases aparellades al Vallès Occidental. El dia s’allarga, comença el bon temps. Els veïns surten a arreglar el jardí, a fer l’hort, a dinar a fora. Una família de classe mitjana catalana es troba al jardí de la casa del Jordi i la Carme. El pare del Jordi -l’avi- es diu Jordi; el fill del Jordi -el net- també es diu Jordi. Tres generacions de Jordis celebren plegats el dia del nostre patró.
2018 | 1h 30min | Per a tots els públics
Lord Canterville convida a l’empresari nord-americà Hiram S. Otis i a la seva família a passar el cap de setmana al seu antic Castell prop d’Ascot, Anglaterra. Lord Canterville, propietari del Castell, adverteix els nous habitants que el fantasma de Sir Simon de Canterville, avant passat familiar, vaga per la casa des que va assassinar la seva esposa, Lady Eleonore.
Però els nous inquilins, el senyor Otis, la seva esposa  Martha i la seva filla Virginia, no fan cas de l’advertència… I també pots gaudir de les nostres
TV-Movies2017 | 1h 30min | Comèdia
Cinc personatges, un pis de Barcelona i, sobretot, una comèdia àcida i brillant sobre les relacions humanes. El nom d’un nadó que encara ha de néixer és el detonant de la història; una anècdota que converteix un sopar en un camp de batalla on les bales són els retrets d’allò que ningú ha dit i que acaba sortint en el moment més imprevist.
2015 | 1h 30min | Comèdia dramàtica
Dues parelles que viuen i treballen a Barcelona ens serveixen per parlar d’una vida que podria ser la nostra, però que no és la nostra. Quatre actors que parteixen d’ells mateixos, però que no són ells mateixos, per encarnar quatre personatges amb problemes que resolen amb altres problemes. «Res no tornarà a ser com abans» és gairebé un fals documental sobre dues parelles que es mostren tal com són, amb els seus desitjos i les seves contradiccions. 

https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/pellicula/res-no-tornara-a-ser-com-abans/video/5656246/?utm_source=Butllet%C3%AD+informatiu.+Teatres+del+Grup+Focus&utm_campaign=84f5565511-soc-teatre-soc-a-casa&utm_medium=email&utm_term=0_419c32241b-84f5565511-44057525