THE HOUSE OF PERONI ARRIBA A BARCELONA AMB NOVES EXPRESSIONS DE DISSENY, ART, MÚSICA I GASTRONOMIA

The House of Peroni

 

 

 

 

 

 

 Peroni Nastro Azzurro presenta per primera vegada a Espanya aquest exclusiu esdeveniment que reuneix a creadors de diferents disciplines i prestigi internacional, com a polifacètica artista Miranda Makaroff o el tres estrelles Michelin Quique Dacosta.

 La companyia de cervesa italiana super prèmium, va crear House of Peroni a Londres l’any 2012 amb l’objectiu de convidar al món a experimentar i submergir-se en una nova onada de cultura i estil.

Barcelona, 7 Juny de 2019 – The House of Peroni va obrir ahir per primera vegada les seves portes al cor de Barcelona, per mostrar la seva exclusiva i dinàmica barreja d’artistes, creatius i tendències globals d’estil i cultura. Un esdeveniment únic i efímer durant dos dies, que ha arribat per primera vegada a Espanya de la mà d’una companyia de cervesa italiana d’alta gamma Peroni Nastro Azzurro.

Nascut a Londres l’any 2012, The House of Peroni és un esdeveniment anual que té com a objectiu inspirar al món, reunint a creadors visionaris dins de l’àrea del disseny, l’art, la moda, la fotografia, el cinema, la música i la gastronomia per tal de crear noves expressions d’estil, incloent-hi conceptes de disseny, tallers interactius i experiències culinàries. Cada esdeveniment és una oportunitat única per a submergir-se en el refinat i elegant univers de Peroni Nastro Azurro

Per a l’inauguració a Barcelona, The House of Peroni va reunir amics de la marca, influencers i mitjans de comunicació que van poder viure aquesta experiència multisensorial amb la presentació de l’exclusiva col·lecció creada pel Consell Creatiu de Peroni Nastro Azurro: un grup de deu artistes de reconegut prestigi internacional i originaris de set països diferents format per la dissenyadora de moda i artista visual Ana Bonamico; els fotògrafs i directors de cinema Natacha Birds y Rami Hanna; l’artista i il·lustrador Tobias Guttman; l’artista i escriptora Elsa Muse; la il·lustradora i model Cajsa Wessber; el DJ Zinhle Jiyane i el xef amb una Estrella Michelin Killiam Crowley. Aquest Consell Creatiu es completa amb presència dels brand ambassador de la marca a Espanya, la polifacètica artista Miranda Makaroff i el xef amb tres estrelles Michelin Quique Dacosta

Per tal de crear aquesta col·lecció única, aquests deu creadors plens de talent seleccionats d’entre més de 100 artistes internacionals, van participar en una experiència immersiva a través d’un inspirador viatge a Itàlia per a submergir-se en la bellesa de l’autèntic estil i disseny italià. Allà van descobrir llocs i experiències úniques mentre durant el camí coneixien artistes locals de la nova onada d’estil i creativitat italiana. Després del viatge, cadascun dels membres del Consell Creatiu ha tingut l’oportunitat de dissenyar un objecte únic inspirat en Peroni Nastro Azurro.

Un altre dels pilars sobre els quals s’alça The House of Peroni és la gastronomia i la cocteleria. Per això els convidats van tenir l’oportunitat de viure una experiència gastronòmica en la qual van poder tastar delicioses creacions mediterrànies amb clares influències italianes. A més, van participar en un showcooking que els va transportar a un viatge culinari a través dels secrets de l’autèntic aperitiu italià i que va culminar amb la degustació d’un gelat infusionat amb Peroni creat per Killian Crowley, xef guardonat amb una estrella Michelin al seu restaurant Aniar. Tot això acompanyat amb diferents còctels combinats amb Peroni com el Peroni Negroni.

Per a completar l’experiència, el DJ nova zelandès Pascal Moscheni i el colombià DJ Sano, van posar la banda sonora de la nit amb una cabina interactiva especialment dissenyada per a l’ocasió.

Peroni Nastro Azzurro

Elaborat a Itàlia segons la recepta original des de 1963, Peroni Nastro Azurro exemplifica les tradicions de l’artesania italiana, la passió i l’estil sobre els que es va formar. La família Peroni la va batejar amb el nom de ‘Peroni Natro Azurro’ en honor al prestigiós trofeu Nastro Azurro (que significa Cinta Blava en italià), atorgat al vaixell italià SS rex. El vaixell s’havia convertit en un símbol d’orgull nacional el 1933 per creuar l’Oceà Atlàntic en el menor temps possible. Aquest esperit desafiant roman intacte avui dia.

Peroni Nastro Azzurro s’elabora mitjançant un procés meticulós i amb ingredients d’alta qualitat, barrejant els millors llúpols amb ordi de dues fileres i blat de moro italià, Nostrano dell’Isola, una varietat conreada exclusivament per la marca al nord d’Itàlia. Fins al dia d’avui és una recepta que es manté apassionadament, des de la selecció de les millors matèries primeres, fins a l’aigua que és degustada diàriament pel mestre cerveser per tal d’assegurar una alta qualitat i suavitat.