Torna «Cartes d’amor» amb Lloll Bertran i Àlex Casanovas / Reprogramem del 13 al 30 d’abril» Sala Versus GlòriesTorna “Cartes d’amor” després d’exhaurir entrades a la gira per diferents indrets de Catalunya


Una lliçó de teatre i de vida que parla de les diferents formes d’amor i de la fragilitat de l’ésser humà davant la soledat amb Lloll Bertran i Àlex Casanovas

La Sala Versus Glòries torna a programar el proper 13 d’abril, i durant només 3 setmanes, “Cartes d’amor” d’A.R Gurney. Després de fer gira i exhaurir entrades per diferents indrets de Catalunya (Calella, Premià De Dalt, Amposta, Igualada, entre d’altres) torna aquesta producció d’Anexa que compta amb un equip i repartiment de luxe que va captivar al nostre públic i crítica en la seva primera temporada, el passat octubre.
Lloll Bertran i Àlex Casanovas són de nou els protagonistes d’aquesta comèdia romàntica, divertida i emotiva que ha adaptat Marc Rosich, qui també dirigeix la peça junt amb Jordi Andújar. Marc Sambola és l’encarregat de la música que podreu escoltar durant l’obra i de la direcció musical de l’espectacle.

“Cartes d’amor” ha estat traduïda a més de trenta llengües, va ser finalista dels Premis Pulitzer de Teatre el 1990 i s’ha convertit en un autèntic clàssic modern que encara avui es representa en teatres de tot el món. 

En paraules del propi A.R. Gurney “Cartes d’amor rep el seu poder pel fet que els seus dos amants estan confinats dins de les lletres” i és que es tracta d’una crònica de la relació epistolar d’una parella al llarg de les seves vides, Melissa Gardner i Andrew Ladd III. A través d’aquestes cartes sabem de les seves esperances i ambicions, dels seus somnis i decepcions, victòries i derrotes, de l’amistat incondicional i la passió dels eterns amants. Una història basada en la intimitat i complexitat dels sentiments que parla de les diferents formes d’amor i de la fragilitat de l’ésser humà davant la soledat.

Catalogada com una de les millors peces teatrals de la segona meitat del segle XX, la podrem gaudir de nou a la Sala Versus Glòries del 13 al 30 d’abril. de dijous a divendres a les 20h, dissabtes amb doble funció a les 17.30h i 20h i diumenge a les 18h.

Sinopsi

L’obra se centra en dos personatges: Melissa Gardner i Andrew Ladd III, que es llegeixen l’un a l’altre les notes, cartes i postals en què, des de fa gairebé cinquanta anys, s’han explicat les esperances, ambicions, somnis, decepcions, victòries i fracassos que han tingut al llarg de la seva vida.
L’espectador coneixerà les seves vides, l’amor fratern, espiritual, eròtic, les diverses sensibilitats entre home i dona, la inquietud i fragilitat de l’ésser humà davant la soledat i la importància del valor de la pertinença en la societat. Cartes de viatge i postals plenes d’esperances, ambicions, somnis, victòries i fracassos són el fil conductor d’aquesta magistral peça, plena d’humor i d’humanitat.

Fitxa tècnica i artística

Gènere: Comèdia dramàtica
Edat: Tots els públics
Autor: A.R. Gurney
Adaptació: Marc Rosich
Direcció: Jordi Andújar i Marc Rosich
Repartiment: Lloll Bertran i Àlex Casanovas
Escenografia: Anna Tantull
Vestuari: Laura García
Música i direcció musical: Marc Sambola
Caracterització: Àngels Salinas i Núria Llunell
Cartell i fotografia: Daniel Escalé
Regidora: Maria Garrido
Il·luminació: Toti Ventosa
Direcció tècnica: Joan Segura
Producció: AnexaDESCARREGA AQUÍ EL MATERIAL DE PREMSA